Hová menjek egyedül nyaralni/kikapcsolódni?
Figyelt kérdés
Sajnos már kinőttem abból a korból, hogy a szüleimmel menjek(és ők is szeretnének kettesben menni),és nincs olyan barát/barátnő akivel tudnék. Hová menjek egyedül pihenni?2013. jún. 16. 15:27
1/7 anonim válasza:
Ha beszélsz valamennyire angolul, akkor például egyedül elmehetsz a horvát tengerpartra, de ha távolság nem számít és nem vagy félős és a pénztárcád nem ismer anyagi határokat, akkor akár messzebbre is.
3/7 anonim válasza:
Országon belül? Külföldre? Milyen nyelven beszélsz? "Csak" pihenni szeretnél, vagy ismerkedni is?
4/7 A kérdező kommentje:
Külföldön gondolkozom, egy kicsit szeretnék elszakadni az itthoni légkörtől. Angolul jól beszélek, ezzel nem lenne gond. Elsődlegesen csak pihenni szeretnék, ahogy írtam egy kicsit elvonulni nyugiba.
2013. jún. 16. 19:42
5/7 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok.:)
Ismerőseimnek vagy nincs pénzük, vagy nem érnek rá nyaralni, így maradt az, hogy vagy egyedül megyek, vagy pedig itthon ülök, amit nagyon nem akarok, ezért megyek mégpedig Olaszországba.
Milyen típusú nyaralásra gondoltál?
tengerparti,láblógatós vagy városnézős?
6/7 A kérdező kommentje:
Városnézés is jó, strandra szívesen megyek. A tengerpart elég fontos lenne.
5-ös: Neki indulsz egyedül?
Én csak attól félek, hogy nagyon fogok unatkozni, és mély depresszióba kergetem magam :)
Ez lenne: Látom a szép helyeket, de nincs kivel megosztani az élményt. És ez olyan elszomorító.
2013. jún. 18. 00:48
7/7 anonim válasza:
Szerintem menj el a Rab-szigetre. Ez Horvátoszágban van, és szuper hely! Tengerpart, gyönyörű város, kellemes éghajlat, és kedves helyiek. Mi voltunk, és nagyon jó volt, és itt nem fogsz unatkozni az tuti! Nagyonjó hajókkirándulásokat is szerveznek, ilyen 1 naposakat, az is irtó jó!:) Érdemes elmenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!