Magányos emberek, ti hogyan szoktatok egyedül utazni? Szoktatok egyáltalán?
- Ha menni kell, hát menni kell.
- Autóval, busszal, vagy vonattal.
Ha nagyon messzire kell menni, akkor repülővel is.
- Amsterdam.
- Gruppen Party.
"- Ha menni kell, hát menni kell."
Elnézést, lehet, hogy félreérthető voltam. Én kifejezetten kikapcsolódás célú utazásra gondoltam, mikor elmegy az ember "világot látni", vagy csak itthon kirándulni, nem üzleti útra vagy ilyesmire.
Szoktam. Mi az, hogy hogy szánom rá magam? Hát úgy, hogy imádok utazni. :) Nyilván jobb volt, amíg a párommal mentünk ide-oda édes kettesben, de egyedül utazni sokkal jobb, mint otthon maradni.
"Nem zavar, hogy mások a párjukkal, vagy a barátaikkal utaznak?" Nem. Annyi, hogy kifejezetten romantikus helyekre (pl. Velence) nem megyek egyedül, mert ott kellemetlennek érezném. De egyébként pont nem érdekel. Tele van a világ csodás helyekkel, és nem érdemes megfosztani magunkat az élményektől pusztán azért, mert nem jön el velünk senki.
Szeretek egyedül kirándulni.
Oda megyek, ahová akarok, és annyi időt töltök ott, amennyit akarok.
Senki sem szól bele, hogy "ide menjünk" vagy "oda minek megyünk" illetve a saját tempómban haladhatok az adott helyszínen is (nincs aki sürget, de olyan sincs, aki lassítana).
Csoportban nem szeretek csavarogni, maximum 1-2 haver vagy barátnő (de az kizárólag ő).
"Az hogy valaki egyedül van, nem azt jelenti hogy magànyos. Az két külön dolog. Szoktam utazni barátokkal, családdal és egyedül is."
Ez világos. Én most itt kifejezetten a magányos emberekhez szólok, tehát akik nem tudnának barátokkal, családdal utazni, számukra nem választható opció az egyedül utazás, hanem ha utazni akarnak, azt kénytelenek egyedül tenni.
Nekem nincs családom, párom sincs. Idén nyáron próbáltam ki először hogy milyen az, ha egyedül utazom valahova, korábban baráti társasággal mentem vagy nem mentem egyáltalán.
Hát nagyon jó volt! Néhány napra mentem, csak itt, belföldön - és élveztem. Nézelődtem, sétáltam, még étterembe is beültem egyedül, nem is egy alkalommal. Semmi gond nem volt, szerintem lesz folytatása az egyedül utazgatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!