Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gáz, hogy kb a nap 24...

Nagyon gáz, hogy kb a nap 24 órájában itt lógok Gyakorin ? Nincsenek egyáltalán barátaim, nincs életem.

Figyelt kérdés

Ez az oldal kitölti az űrt, hiánypótló. Ha nem lenne, már bediliztem volna és szerintem a fejem verném a falba. Annyira magányos vagyok.

Terápiás célzattal is használom. Így azt érzem fontos vagyok. Ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal.

Megjegyzem rendeltetésszerűen használom az oldalt, igyekszem nem trollkodni !

2021. márc. 21. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gáz vagy.
Nem vagy az.
28 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha már a Gyakori segítségével rendbe jöttél valamennyire, akkor kereshetnél máshol is kapcsolatot.
2021. márc. 21. 19:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel.

Sokszor én is úgy érzem gáz. De ahhoz túl jó segíteni a kérdezőknek, hogy itthagyjam :) Amikor kapok egy hálálkodó visszajelzést, mert sikerült valamit megoldania a segítségemmel, az jó érzéssel tölt el.

2021. márc. 21. 19:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag ez az életem.
2021. márc. 21. 19:31
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az tetszik, hogy sokan elrejtik a nevüket, emiatt a stílus alapján kell felismerni ki az akit olvasom épp.
2021. márc. 21. 19:33
 5/18 A kérdező kommentje:

Közben látom át lett téve az Önismeret kategóriába a kérdésem.

Szóval olyan, mint egy napló. Leírhatom benne a gondolataimat. És valahogy megnyugtat, lenyugtat engem.

2021. márc. 21. 19:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan hiánypótlónak használják. Én is. Beszélgetni csak itt tudok emberekkel, Facebook-hoz én túl önbizalomhiányos vagyok. Hiánypótló. :)
2021. márc. 21. 19:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én reportoltam, bocsánat.

Kiváncsi voltam melyik kategóriát választja a modi! :D

Amúgy egy egész jó metszetet az ez a hely a társadalmunkról... van amikor doktornő kérdez egy technikai kérdést, és van amikor egy 4 általánosos próbálja a "talált" ájfónt feltöretni velünk.

2021. márc. 21. 19:54
 8/18 anonim ***** válasza:
31%

Beteg vagy haver! Nem kicsit.

Tik-tak ... igy fog elmenni az eleted ... es egyszer csak azt veszed eszre, hogy oreg vagy es roppant maganyos.

Igy is lehet elni ... de van jobb is :)

2021. márc. 21. 20:03
 9/18 A kérdező kommentje:
8: Egyrészt a hús-vér emberek mind ignoráltak engem, megszakították velem a kapcsolatot, másrészt jelenleg semmi lehetőségem újabb embereket megismernem. Harmadrészt társas magány is létezik, az talán még az egyedüli magánytól is rosszabb. Negyedrészt már így is elég sokat gonoszkodtak velem az emberek, meg bántottak meg. Ötödrészt amíg normál keretek között használom az oldalt, addig talán nem olyan nagy probléma.
2021. márc. 21. 20:07
 10/18 anonim ***** válasza:
21%
ne etesd a trollt! csak vizsgáztat, hogy mikor borulsz ki és küldöd el a francba!
2021. márc. 21. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!