Nagyon gáz, hogy kb a nap 24 órájában itt lógok Gyakorin ? Nincsenek egyáltalán barátaim, nincs életem.
Ez az oldal kitölti az űrt, hiánypótló. Ha nem lenne, már bediliztem volna és szerintem a fejem verném a falba. Annyira magányos vagyok.
Terápiás célzattal is használom. Így azt érzem fontos vagyok. Ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal.
Megjegyzem rendeltetésszerűen használom az oldalt, igyekszem nem trollkodni !
Én is így vagyok ezzel.
Sokszor én is úgy érzem gáz. De ahhoz túl jó segíteni a kérdezőknek, hogy itthagyjam :) Amikor kapok egy hálálkodó visszajelzést, mert sikerült valamit megoldania a segítségemmel, az jó érzéssel tölt el.
Közben látom át lett téve az Önismeret kategóriába a kérdésem.
Szóval olyan, mint egy napló. Leírhatom benne a gondolataimat. És valahogy megnyugtat, lenyugtat engem.
Én reportoltam, bocsánat.
Kiváncsi voltam melyik kategóriát választja a modi! :D
Amúgy egy egész jó metszetet az ez a hely a társadalmunkról... van amikor doktornő kérdez egy technikai kérdést, és van amikor egy 4 általánosos próbálja a "talált" ájfónt feltöretni velünk.
Beteg vagy haver! Nem kicsit.
Tik-tak ... igy fog elmenni az eleted ... es egyszer csak azt veszed eszre, hogy oreg vagy es roppant maganyos.
Igy is lehet elni ... de van jobb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!