Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gáz, hogy kb a nap 24...

Nagyon gáz, hogy kb a nap 24 órájában itt lógok Gyakorin ? Nincsenek egyáltalán barátaim, nincs életem.

Figyelt kérdés

Ez az oldal kitölti az űrt, hiánypótló. Ha nem lenne, már bediliztem volna és szerintem a fejem verném a falba. Annyira magányos vagyok.

Terápiás célzattal is használom. Így azt érzem fontos vagyok. Ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal.

Megjegyzem rendeltetésszerűen használom az oldalt, igyekszem nem trollkodni !

2021. márc. 21. 19:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: Már miért lennék troll ? Minden szó igaz, amit leírtam. Ez a színtiszta igazság.
2021. márc. 21. 20:12
 12/18 A kérdező kommentje:
10: De ha nem nekem szántad, akkor Elnézést !
2021. márc. 21. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"Már miért lennék troll ?"

a szándék miatt! :)

2021. márc. 21. 20:14
 14/18 anonim válasza:
90%
Szia illetve sziasztok! Elolvastam a kerdesedet es az eddigi valaszokat is. Szerintem teged zavar, hogy ennyit vagy itt es hogy nincsen mas az eletedben amivel le tudnad kotni magad. Szerinted gaz, hogy ennyit vagy itt? Nincsenek barataid? Nagyon nyomaszto tud lenni ez, ami mostansag zajlik korulottunk...Facebook, Instagram, Tiktok es en azt latom hogy megfordultak a dolgok. Eddig az volt, hogy HA nem volt mit csinalnunk mert ma megcisnaltunk mindent amit elterveztunk, akkor ugy voltunk vele hogy na jo jatszunk egy kis netes jatekot vagy nezunk egy filmet vagy csak chatelunk xy-nal egy kicsit a neten. Es most? Emberek telefonon es neten elik az eletuket vagy a TV kijelzojere tapadva. Rengetegen nem tudnak kommunikalni a valos eletben igazi emberekkel igazi szituaciokban. Ha nincsenek barataid rendben van - szerezz. De komolyan, tobb, mint 7 milliard ember el a foldon, ne mondja mar nekem senki hogy nem tud legalabb egy emberrel joban lenni...probalkozni kell. De hogyan? Mondjuk olvass konyveket, ha nem szeretsz olvasni olvass olyan konyveket ami teged erdekel es csatlakozz valami jo kis konyvklubba ahol mondjuk videohivasban tudjatok megbeszelni hogy kinek mi a velemenye az xy konyvrol stb. Vaaagy csatlakozz valami fozos-sutos csoporthoz ahol recepteket osztanak meg vaaagy amikor mar lehet akkor jarj el edzeni vagy vannak ilyen szemetszedos onkentes programok,jelentkezz fel egyre es x ora alatt ossze lehet ismerkedni vagy tanulj egy nyelvet es csatlakozz egy nyelvcsoporthoz vagy keress nyelvtanulos pajtast. Mint latod/latjatok nem lehetetlen - de szerintem ez csak ugy fog menni ha nyittok a masik fele es onmagatokat adjatok. Minel tobbet vagytok a ngy fal kozott es az internet vilagaban (es ugy ertem hogy Facebook, Insta stb) annal nehezebb lesz kesobb normalis, eletre szolo kis szovetsegeket kotni. De probalkozni kell es nem elfogadni a maganyt - foleg akkor nem, ha zavar es bant ez a dolog.0
2021. márc. 21. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy gáz.
2021. márc. 22. 08:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagyunk páran így. Nekem akkor változott meg az életem, hogy elköltöztem otthonról, egyedül egy albérletbe. Mivel fent kell tartani magad valahogy, máris megszűnt jó néhány probléma. Ajánlani tudom a költözést, mert szerintem otthon a szüleidnél élsz. Úgy tudtam elköltözni, hogy elmentem egy másik városba dolgozni, ahol adtak munkás szállást. Tehát nem kellet fizetni a lakhatásért. Igaz, ez nagyon átmeneti, de egy albérletre való összejött, és irány egy olcsóbb albi. Igaz, nem egyszerű de nem lehetetlen. Vagy ha csak egy szobát bérelsz, az is már más mint otthon, vagy a munkás szálló.
2021. márc. 22. 23:54
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Akár ezt, vagy valami hasonlót ajánlanék.

[link]

2021. márc. 23. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2021. ápr. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!