Magányos emberek, ti hogyan szoktatok egyedül utazni? Szoktatok egyáltalán?
"Én most itt kifejezetten a magányos emberekhez szólok, tehát akik nem tudnának barátokkal, családdal utazni, számukra nem választható opció az egyedül utazás, hanem ha utazni akarnak, azt kénytelenek egyedül tenni."
Ezzel eléggé azt jelzed, hogy számodra elképzelhetetlen gondolat, hogy az egyedül utazás más módon, de ugyanannyira élvezhető legyen, mint a társas. Ez inkább azt jelzi, hogy terápián kellene átbeszélned miért gondolod ezt és mit javasol egy szakember, hogyan tudnál változtatni ezen.
Én utaztam egyedül akkor is, amikor volt párom, meg akkor is, amikor épp nem. Nem befolyásolta, hogy mennyire éreztem jól magam.
Nem nagyon passzol a magyar néplélekhez, de érdemes beszélgetéseket kezdeményezni ilyenkor. Árusokkal, kávézókban, múzeumokban, bárhol, ahol ez normálisnak és helyénvalónak tűnhet. Meg persze ha nem feszélyez, hostelekben megszállni, ahol lehet dumálgatni más utazókkal, tippeket kapni, stb.
Szeretek kirándulni és túrázni és utazgatni.
Szeretek ismerkedni vad-idegen emberekkel. Csak úgy!
Akiknek a az intelligens és normális kulcsszó is van.
🏨, 🏢, 🏘️, ⛺.
🇬🇧, 🇮🇪, 🇧🇪, 🇳🇱, 🇱🇺, 🇫🇷, 🇩🇪, 🇪🇸, 🇵🇹, 🇮🇹, 🇦🇹, 🇸🇰, 🇨🇿, 🇵🇱, 🇭🇷, 🇸🇮.
Egyedül vagy pedig az osztalytarsnőmmel a helyzettől függően és az ⏳, 🌞.
🚙, 🚌, ✈️, 🚂, az 50 % - 50 %.
"Ezzel eléggé azt jelzed, hogy számodra elképzelhetetlen gondolat, hogy az egyedül utazás más módon, de ugyanannyira élvezhető legyen, mint a társas."
Nem, nem ezt jelzem. Tudod, egyszerűen vannak olyan emberek, akik csak egyedül tudnak utazni, mert nincs senkijük (vagy ha van is, az nem tud/akar utazni). Na most az érdekel, hogy ők ezt hogy oldják meg? Nyilván lehet ugyanolyan jó az egyedül utazás is, én magam is szeretek egyedül utazni. De akinek csak erre van lehetősége, az nem biztos, hogy ugyanolyan könnyen nekiindul egy útnak, mint ha van mondjuk egy párja. Mert pl. a költségek egy része nem feleződik egy emberre, de egy fizetésből kell megoldania az utat. Vagy nehezebben talál szállást. Vagy mondjuk nem beszél idegen nyelvet, és így kell egyedül boldogulnia. Lehet, hogy van pl. olyan nő, aki fél is egyedül elutazni messzire. Van olyan hely, ahol akár ki is néznek, ha egyedül vagy. Stb.
Engem konkrét tapasztalatok érdekeltek volna erről, nem mindenféle észosztás arról, hogy szerinted én mit jelzek, mit gondolok, meg hogy menjek terápiára. Olyan jó, hogy egy értelmes kérdésre is mindig megjelenik valami megmondóember, aki képtelen azt értelmezni (na és még fel is pontozzák).
Azért örülök, hogy a végére tudtál pár sorban konkrét tapasztalatot, tippet is írni, ennyiből kellett volna állnia az egész hozzászólásodnak.
Mégis hogy oldaná meg?
A) Sokat spórol, és mondjuk nem háromszor utazik, csak egyszer
B) Elmegy valami csóró hostelbe.
A fiatalok pedig könnyen találnak maguknak az úton társaságot.
Aki meg fél utazni egyedül, az nyilván nem megy. Vagy erre milyen választ vársz? "én csak sokkolóval, és viperával járok utazni egyedül"
Ha nem beszélsz idegennyelvet, és/vagy nem akarsz egyedül menni, akkor fizess be egy csoportos útra.
Ha erre nincs pénzed, ne menj!
Ezekhez azért nem kell diploma.
Azoktól kérdezem, akik lepontozták azt, hogy Tinderen, szórakozóhelyen lehet nyaralás alatt ismerkedni, esetleg szexelni egyet ha egyedül vagy:
Ti egész életetekben egy emberrel szexeltek azt is sötétben, ruhában, misszionárius pózban?
17.-nek igaza van.
Én nő vagyok, de simán voltam egyedül olyan helyeken is, ahol a közvélekedés szerint rosszabb a közbiztonság, mint itthon. Nem kell kihívóan viselkedni, ennyi a titok. Mondjuk én beszélek nyelveket, anélkül tökegyedül biztos nem indulnék el.
4. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!