Magányos emberek, ti hogyan szoktatok egyedül utazni? Szoktatok egyáltalán?
Már voltam néhány helyen, bár bőven van még felfedeznivaló. Egyedül is ugyanannyira jó, vagy néha még jobb is nekem, mert tényleg sokkal szabadabb az ember, a saját tempója szerint haladhat, nem kell máshoz alkalmazkodni. Életem legszebb utazása volt, mikor elmentem Barcelonába egyedül, nagyon boldog voltam és mindig szívesen emlékszek vissza rá. Meg persze bármikor megismételném. De voltam így Prágában, Milánóban, belföldön is sok helyen, meg ha társasággal megyek, akkor is szívesen mozdulok ki egyedül, ha a mások fáradtak, inkább lazulni akar a szálláson.
Sajnálom azokat, akik egyedül s boltig nem mennek el, mert szerintük ciki. Nem én fosztom meg magam ilyen hülyeség miatt ezernyi szép élményből, én bárhova elmegyek egyedül és sosem bántam még meg.
& 31
Szia! Egyedülálló szingli férfi vagyok.
Barcelona
Milánó
Prága
Én is jártam ottan, mint te.
Ja és egyedül.
🤭😉😗😙😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!