Elszeretnék menni pár napra nyaralni, de senki nem jönne velem, egyiptomot néztem ki, januárban 6-7 napra. Még soha nem voltam egyedül nyaralni, vakmerőség? 29F
Amitől még pluszban félek, hogy a covid miatt lezárják az országot, és benn rekedek..
Nem vakmerőség. Ha lezárják az orszàgot és ottragadsz a tengerparton az még mindig a kisebbik rossz. A viccet félretéve nem hiszem hogy ilyen megtörténne, de ha pl a repülőforgalmat le is állítják, kerülőúton biztos haza tudsz jönni.
2021. dec. 20. 09:44
2/11 anonim válasza:
Szerintem ne oda menj januárban, nincs strandidő. Egyébként az egyedül utazással semmi gond, én is sokszor úgy megyek.
2021. dec. 20. 13:05
3/11 anonim válasza:
2
Jah valóban a 24 fokos víz mega 25-26 fokos hőmérséklet nem strandidő. Sőt tömegesen fagynak halálra a turisták. 🤣
Minden további nélkül, amennyiben ismered az arab mentalitást. Ha nem, akkor elsőre ijesztő lehet a rámenősségük. Én egyébként többször voltam már egyedül nyaralni, sok előnye van. :) Egyiptomot pedig mindenképpen érdemes megnézni.
2021. dec. 20. 23:28
7/11 A kérdező kommentje:
voltam már tunéziában jópár éve, ismerős, hogy a görögteknőstől a karkötőkig mindent rádakarnak sózni :D
akkor egyiptomban mi a nyaralós időszak? Tavasztól?
2021. dec. 21. 07:14
8/11 anonim válasza:
7
Inkább tavaszig. Nyáron a 45 fokban nem nagy buli ott lenni.
2021. dec. 21. 09:01
9/11 anonim válasza:
"Szerintem ne oda menj januárban, nincs strandidő."
Tiszta balszerencse, hogy Egyiptomban aztán végképp semmit nem lehet csinálni a tengerparton döglésen kívül, véletlenül sem az egyik legrégebbi kultúrájú országról beszélünk...
2021. dec. 21. 20:32
10/11 anonim válasza:
Én 22 évesen elmentem egyedül Milánóba 4 napra nyaralni, élveztem nagyon. Tunéziába nem biztos hogy elmennék a közbiztonság miatt, + mert nő is vagyok, de az egyedül utazásnak sok előnye van és egy jó élmény :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!