Itt miért ilyen negatív mindenki?
Minden kérdésnél már 1-2 kivétellel olyan válaszok kb. csak hogy most aztán évekig nen lesz utazás, meg legkorábban jövőre meg ilyenek...
Hagyjatok már..Ezt nem gondoljátok komolyan hogy évekre bezárnak a hotelek meg minden?
Nem is értem ezt a sok agyatlant aki azt hiszi, hogy attól már utazhat is, mert itt villog a kis pénzecskéjével.
Azután majd ők sírnak a legjobban, ha egy csomó légitársaság csődje után a megmaradtaknál nem 3ezer Ft lesz a legolcsóbb repjegy, hanem pl. 300ezer vagy még több!
Arról nem is beszélve, hogy kivétel nélkül minden országban óriási személyes családi tragédiákat él át a lakosság, és mindenütt hullahegyek vannak. Tegnapi híradóban mutatták, hogy pl. Olaszországban már villás targoncával pakolták a halottakat a teherautók platójára és végeláthatatlan sorokban viszik a katonai teherautók az elhunytakat, akiket a járvány miatt el sem tudott rendesen elbúcsúztatni a családjuk. Ha egyszer vége lesz a járványnak, mindenhol újra tisztességesen eltemetik majd a halottaikat.
Ti meg odamennétek mint vidám turista?
(Max. katasztrófaturista.)
Azzal is érdemes lesz kalkulálni, hogy a legtöbb országban a járvány elterjedéséért a turistákat okolják, és már hetek óta atrocitások érik a még kint lévőket. Leköpdösik, megrugdossák stb..
Majd titeket is jól hátba vágnak már az adott országba érkezéskor egy szívlapáttal a helyiek, azután majd csodálkoztok....
"Itt miért ilyen negatív mindenki?"
Én valóban "negatív" vagyok.
És szeretnék az is maradni a járvány végéig, vagy amíg nem lesz megfelelő oltószer.
A fő probléma itt a dolgok nem értése. Ami rosszabb, félreértése. Tipikus jelenség: átlátni nem tudjuk, hallgatunk olvasunk ide oda, kiderül, hogy ezren kétezer helyzetet képzelnek, ez még inkább zavarossá teszi, sőt, dühösek is leszünk, mivel minél többet nézzük, annál zavarosabb.
A bonyolult dolgokkal így van. És a világ egyre bonyolultabb. Nincs mese, tanulni kellene.
Például azt, vannak törvényszerűségek, ebből sok minden kiolvasható. De nem minden, mert az ember tesz vesz, kontárkodik ha kell, ha nem. Így aztán a jövő jobb lesz mint képzeltük (a törvényszerűségek alapján), vagy rosszabb lesz. Ezért nem jósol okos ember.
Annyit azért elárulhatok: tervezek. idén őszre, de ha ostobák tönkreteszik a lehetőségeket, nem esem kétségbe. Jövőre viszont megteszem mindazt, amit az idén kihagytam. A természet van annyira erős, hogy a leghülyébb embertömeg se tudja tönkretenni e téren.
Kapcsolódva D. Brascohoz: nekem is az a félelmem, hogy bár még Magyarországon nem is tetőzött a járvány, mégis túl hamar fogják visszanyitni a határokat, feloldani a korlátozásokat :-(
A "szar nátha" miatt nem szokott az országok egészségügye összeomlani, nem szokás jégpályákon és hűtőkocsiban tárolni a naponta több száz hullát (elnézést, ha valakit sért a hangnem, de a 16-oshoz igazítottam), akit nem tudnak eltemetni. Fel kéne már fogni, hogy ez nem egy nátha, 1 % alatti halálozási aránnyal, hanem az emberek 5 %-át elviszi. És nem, nem csak az időseket: 16 éves táncoslány, 22 éves focista, 38 éves, egészséges férfi, stb.
Nos, sajnállak, hogy Te mindent elhiszel...
Nem vonok le messzemenő következtetéseket - majd megteszed Te, ha akarod, csak annyit mondok: a 37 éves brit nagykövet- helyettes volt a koronavírus 10.-ik áldozata.
Nézd meg a táblázatot nyugodtan, mi van ott... A 10.-ik áldozat 75 éves.
Egyetlen 37 év körüli van, de az meg a májkárosodásos...
Nem érzed, hogy valami nem stimmel? :-)
Ez a forgatókönyv és realitás csak a gyakorin létezik, amiket ti írtok...
Az a baj..
A magyar turisztikai hivatal is azt kérte a nyári foglalásokat ne mondja le senki, mert amint lehet menni kell majd annak aki tud, hogy pótolják a kiesett bevételt a turizmusban.
Ez csak egy gyakorikérdése válaszolgatók által kreált forgatókönyv amiket írtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!