Miért ilyen negatív ezen az oldalon mindenki?
Mert egy komolytalan vicc oldal az egész.
Tele van nyavajgó depis öngyilkosjelölt tinikkel,idiótákkal,akik egy kérdést nem tudnak megfogalmazni,meg helyesen leírni,trollokkal,kamukérdésekkel,és az éppen aktuális témához értő mindent tudó okosokkal,na meg aztán azokkal,akik a google-ben azonnal megtalálnák a választ,mégis ide írják ki.
Ezek után szerinted?
Ez egy kérdés volt, nem kritizálás.
Azért, mert aki boldog, az nem jön ide, nem fog kérdéseket feltenni és válaszolgatni.
Alapból az emberek akkor tesznek fel kérdést, ha valami problémájuk akad, segítségre, tanácsra van szükségük. Nem feltétlenül jönnek ide elmesélni, mennyire boldogok és mennyire jó napjuk volt. Bár erre is láttam már kérdéseket.
Másik, hogy az emberek nagy része primitív, agresszív proli. Senkit nem akarok megsérteni, nem akarok politizálni, de erősen látszik, hogy az átlagnak egyszavas skandálásokra, meg kicsinyes gyűlölködésre van igénye.
Itt is megfigyeltem már, hogy mindig akad 1-1 kérdés/válasz amit lehet gyalázni. Ilyenkor mint farkasok az áldozatra vetik rá magukat a válaszolók, egymást überelve a "megmondásokkal". Nem mondom, én is csináltam már ilyet.
Néha viccesnek is tartom, hogy próbálok objektív, normálisan kifejtett, érvekkel alátámasztott választ adni, azt azonnal lefelé pontozzák. Illetve időnként én is odaböfögök egy rövid alázást és a többiek azonnal helyeslik.
Nem mellesleg nem csak itt, az egész országban úton-útfélen azt érzem, hogy az embereket egy hajszál választja el attól, hogy egymásnak essenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!