Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szülök 50 évesek?

Szülök 50 évesek?

Figyelt kérdés

Mindkét szülőm egy napon lesz 50 éves. Ez elég nagy esemény, úgyhogy bátyámmal szeretnénk tervezni valami nagyobbat, mint általában. Például most gondoltunk nem kézzelfogható ajàndékra is, mondjuk valami közös programra. Ám anyáék nem nagyon szoktak kimozdulni, és testvéremmel már ritkán vagyunk otthon, a szülinapjuk is hétköznapra esik..

Ti mit javasolnátok?

2018. márc. 20. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak négyesben lennétek? Vagy rokonok, barátok is?

Én 50. szülinapra meglepetés bulit szerveztem. Meghívtam magamhoz, és hozzám érkeztek a barátai, ismerősei, és persze a család is. De ő nem tudott róla, hogy jönnek.

Egyébként ha nem szoktak, szeretnek kimozdulni, akkor ne ragaszkodjatok a közös programhoz. Olyan kell, amit ők szeretnének.

A legegyszerűbb elmenni valahova ebédelni, vacsorázni. Akár lehet külön terem is, feldíszítve, hogy különleges legyen.

2018. márc. 20. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Rokonok, barátok egytől-egyig nagyon messze vannak. Mi sem otthon vagyunk, és munkanapon lesz a szülinap, úgyhogy örülök, ha csak a négyes ünneplés összejön a napján..

Családdal majd később hatalmas többnapos ünneplés lesz, de az már le van rendezve. (sajnos az csak apának lesz meglepetés-egy félt muszáj volt bevonni)

Nekem csak az lenne fontos, hogy a szülinap napján kicsit meglepjük őket..amúgy nem arról van szó, hogy nem szeretnek kimozdulni, csak általában idejük/energiájuk nincsen rá.

2018. márc. 20. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Ha egyébként lesz nagy összejövetel, akkor szerintem a napján annak is örülni fognak, ha meglepitek őket egy tortával.
2018. márc. 20. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
A minimum egy közös ebéd/vacsora, de szerintem a "nem nagyon szoktak kimozdulni" is felülírható egy hosszú határidős wocherrel
2018. márc. 21. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyobb ajándék ha befizetitek őket egy wellness hétvégére, kisebb meg ha egy egész napos wellnessre, vagy vesztek nekik színház jegyet.
2018. márc. 21. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!