Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért engedik a szülök hogy a...

Miért engedik a szülök hogy a 12-13 éves lányok olyan képeket töltsenek fel magukról a face book-ra? úgy néznek ki kifestve mint ha 18 évesek lennének.

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 17:03
 1/3 anonim válasza:
ez a kérdés bennem is él egy ideje.. hogy hol van ilyenkor a szülő, amikor az egyetlen pici lánya kiteszi a nem létező mellét, meg a dugig kisminkelt fejét az fb-re..??? viszont multkor elgondolkoztam, majd arra jutottam, hogy szerintem az anyukát ez nem is foglalkoztatja, hogy lánya mit művel a neten.. és lehetséges hogy ezek után sem kíváncsi rá..:// sajnos..
2013. aug. 21. 17:12
 2/3 A kérdező kommentje:
és ezekre mennek a pedofilok is.
2013. aug. 21. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom változóak az okok, ezekre tippelek:ű

- A szülő elfoglalt, tele problémákkal amikből ki sem lát, sem ideje, sem energiája aktívan odafigyelni a gyerekre, nem nézi miket művel a neten, csak hogy "már megint a gép előtt lóg".

- A szülő valamiféle múló hóbortnak látja, a jelenkor kamaszai közt elterjedt hülyeségnek, és reméli, hogy majd kinövi; esetleg emlékezik a saját kamaszkori vadulásaira, és úgy van vele, hogy mégis normális emberré vált, tehát elnézi.

- A szülő egyáltalán nem helyesli, és tiltaná, ha tudna róla, de a gyerek elég leleményes, hogy apu-anyu ne tudja meg.

- A szülő nem helyesli és bünteti is, de nem elég szigorúan vagy hatásosan, esetleg pont hogy túlzásba esik és a gyerek csakazértis lázad.

- A szülőt egyszerűen nem érdekli, hanyag.

2013. aug. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!