Mit gondolnak magukról azok, akik Megasztár meg a hasonló műsorokba jelentkeznek? Most tényleg elhiszik, hogy sztárok lehetnek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 12:07
1/10 anonim válasza:
Gondolom, aki kevésbé tehetséges vagy egyáltalán, az csak szerepelni akar és véleményt kapni. Aki képzettebb, tehetségesebb ő valamit kezdeni is szeretne, sztár szeretne lenne vagy egy normális előadó.
2/10 anonim válasza:
Végül is reményvesztett, lemondó hozzáállással mi értelme lenne bemenni oda? Na jó, talán annyi, hogy átélhet az ember fia/lánya egy olyan égést, amit még a Reichstag esetében sem bámultak ennyien.
3/10 anonim válasza:
hát Magyarországon nem igen van lehetőségük más módon sikeresnek lenni(nah ez a mondat lehet h nem értelmes:)
de ha azt veszitek sztem van köztük pár sokkal tehetségesebb ember mint pl lola v sp v barbee.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én úgy gondolom, hogy hosszútávon nem lehet megélni a "sztárkodásból", legyen az illető akármilyen tehetséges. Ugyanis aki nem képes követni ill. lemásolni a nyugatról jövő aktuális trendet, azzal nem fognak szóba állni a kiadók, producerek, fesztiválszervezők stb.
Bocsi, de zeket meg nem ismerem: "lola v sp v barbee"
Mi az az sp? Már több helyen találkoztam ezzel a betűkombinációval.
2009. dec. 30. 13:36
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
SP = (Windows) Service Pack :P
"Két malac" :P Nagyon odab*sz xD
8/10 anonim válasza:
Kezdjük már ott h Magyarországon nincs olyan h sztár .vannak viszont magyar sztárok akik külföldön értek el valamit mint például Dobó Kata
9/10 anonim válasza:
18:19: Néhány statiszta szerep és Andi Vajna ágya nem tudom, hogy nagy karriernek számít XD
10/10 anonim válasza:
Vagy mikor Steven Segallal játszott legtöbb magyar "sztár" sehol sincs a külföldi szerepektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!