Ma volt a szülinapom es kaptam 3 pólót meg 5 karkötőt meg 1 konyvet, rohadtul nem tettszett es nem ez volt megigerve. Látta anyukám hogy nem orulok neki es most meg o mérges ram. Mit kene tennem? 14/F
Hat, hallod...orulj, hogy egyaltalan gondolt rad!!
Mi ez, hogy nem ezz volt megigerve? Az ajandeknak orulni kell, akarmi is az. Ezek a mai gyerekek mind csak kovetelni tudnak??
Honnan vagy olyan biztos benne, hogy meg tudta volna venni? Annak pedig, hogy mégsem vette meg, több más oka is lehet, nem csak anyagi.
Ha ennyire a szívedre vetted, hogy kamera helyett pólókat és könyvet kaptál, udvariasan megkérdezhetted volna anyádat, hogy volt-e valami különleges oka annak, hogy nem az előbbit vette. De úgy, hogy közben nem húzod fel az orrod, mert mégiscsak megajándékozott, méghozzá praktikus és hasznos dolgokkal. Pólóra ugye mindig szükség van, a könyv is tök jó ajándék, karkötőid meg bizonyára vannak és hordod is őket, ha most is kaptál. De ha azt látja, hogy megajándékoz, te pedig meg vagy sértődve, mert neked más kellett volna, jogosan bántódik meg. Én is többször kaptam rokonoktól, de még családtagomtól is olyasmit, aminek nem örültem, ilyen esetben udvariasan megköszöntem és aztán soha nem használtam, de nem vágtam pofákat és mondtam mindenféle genyóságokat a háta mögött. Kivétel lehet, ha direkt kiszúrásból kapsz valami hülyeséget, de ez nem az az eset.
Ha te férfinak tartod magad, keresd meg magad a pénzt a kamerára és vedd meg magadnak.
Nos, kezdetnek:
14-ik szülinapodon kaptad azt az ajándékot, hogy az ezelőttitől is mosott, főzött, takarított rád anyád!
Örülj annak, hogy ezek felett még mást is kaptál.
Mit tettél te eddig az asztalra, hogy több tízezer forintos kivánságod teljesítését várod el?
Lehet hogy, nem kéne verekednie az anyádnak de eltudom képzelni hogy, milyen lehetsz vele úgy egyébként ha ilyeneket írsz róla a neten.szóval örülj annak amit kaptál mer vannak anyák akik még ennyit se adnak a gyerekuknek.szerintem a minimum hogy, kérj bocsánatot és ha nem örülsz az ajándékodnak azt nem feltétlenül kéne kimutatni mert nem illik.
Persze kívülről könnyű mondani a dolgokat de ha tényleg csak emiatt haragszol rá mert nem kaptál jó ajándékot akkor tényleg nem tudod értékelni azt amid van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!