Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ma volt a szülinapom es...

Ma volt a szülinapom es kaptam 3 pólót meg 5 karkötőt meg 1 konyvet, rohadtul nem tettszett es nem ez volt megigerve. Látta anyukám hogy nem orulok neki es most meg o mérges ram. Mit kene tennem? 14/F

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 22:09
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
65%
Örülj neki, hogy gondoltak rád. Én egy éve nem láttam már anyukámat :(
2015. máj. 4. 22:10
 2/23 anonim válasza:
83%
fiúnak karkötőt??? és ráadásul 5-öt....jesszusom...
2015. máj. 4. 22:11
 3/23 A kérdező kommentje:
Hat igen! Tudom,nem ez a vilag legnagyobb gondja, de elegge ki vagyok most akadva... Foleg azert mert meg o ordibál velem hogy annak örülnék ami van.. Szánalom az egesz no bazzeg ássa el magát... Es elegge rossz hogy a sajat anyamrol igy kell beszélnem de szerintem egyebkent valami betegsége is van mert amikor nincs otthon a barátja aki egyebkent kogazdag l, akkor velem ordibál eleg sokszor előfordul hogy erosen megpofoz, volt mar olyan is hogy ramontott egy pohár vizet... Szerintetek mit csinalna ha egyszer folallnek es azt mondanám hogy vege! Elegem van abbol hogy egy no igy banik egy férfival es hogy ezt nem lehet igy csinalni?
2015. máj. 4. 22:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

én évek óta egy tábla milkát kapok csak a családomtól a szülinapomra, de ennek is örülök, mástól meg semmit

tehát mi a kérdés? örülj, hogy gondoltak rád.

2015. máj. 4. 22:15
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

" Elegem van abbol hogy egy no igy banik egy férfival es hogy ezt nem lehet igy csinalni?"

Te nagyon beteg vagy!

2015. máj. 4. 22:16
 6/23 A kérdező kommentje:
En? Mar nem azert, de ha valami van, megbuntet oke! De azert ne durvuljunk mar el oda hogy megver! Lehet hogy az anyám, de akkor sem verhet meg!
2015. máj. 4. 22:19
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

"Szánalom az egesz no bazzeg ássa el magát..."

Borzalmas a stílusod, nem csodálom, ha megpofoz...

Mellesleg manapság 2000 ft alatt nem kapsz pólót, szóval a 3 db minimum 6000 ft volt. A könyvek ára is 3000 ft körül mozog, plusz az 5 karkötő. Ez a kis szülinap anyudnak több, mint 10000 forintjába került. Próbálj annak örülni, amit kaptál, ne duzzogj 14 éves fiú létedre.

2015. máj. 4. 22:21
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"Elegem van abbol hogy egy no igy banik egy férfival es hogy ezt nem lehet igy csinalni?"

Itt nem az a probléma, hogy ő nő, te pedig férfi vagy (amúgy 14 évesen messze nem vagy még férfi). Ő az anyád, te pedig a gyereke vagy. Ettől még nem kellene pofozzon és ordibáljon, de nehogy már még te képzeld magad felsőbbrendűnek.

Mi az, amit ígért, hogy ennyire csalódott vagy?

2015. máj. 4. 22:23
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

te még kisfiu vagy... ha meg tudnám, hogy a gyerekem igy beszél rolam..na meg igy viselkedne velem, mi vagy te valami kis kakas?

anyád helyében rojtosra vertelek voltak..

2015. máj. 4. 22:24
 10/23 anonim ***** válasza:
70%

te még kisfiu vagy... ha meg tudnám, hogy a gyerekem igy beszél rolam..na meg igy viselkedne velem, mi vagy te valami kis kakas?

anyád helyében rojtosra vertelek volna..

2015. máj. 4. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!