Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy 9-10 éves kislánynak szülinapja van, de nem köszönti fel senki se és nem kap semmi ajándékot senkitől se és ezt a család nem is érzi bajnak és nem is érdekli?

Figyelt kérdés
nem a legtehetősebb család, de azért 1 tortára és nem annyira drága játékokra (pár ezer Ft-os) lett volna pénz...

2015. ápr. 10. 16:48
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Igen, értem én. Ovis korodban megvolt, aztán valahogy elmaradt... És egyre kínosabb nekik maguktól újra felvenni a szokást.. Igen, normális ember ezen túllendül, de a szüleid nem normálisak, neked kell segítened nekik ebben. Ha persze akarsz. De ha neked nagyobb probléma túllépni az egódon, és megtenni, amit leírtam, akkor veled is problémák vannak. Ez nem gond, ezzel együtt lehet élni, de szar azért végigpuffogni egy életet, és azon nyekeregni, hogy miaú, de szar nekem, mert ilyenek és ilyenek a szüleim...

Tegyél valamit, és hagyd abba az önsajnálatot!

2015. ápr. 15. 16:37
 32/49 anonim ***** válasza:
már nem azért, de ha ez pár éve van, akkor még simán gyerek, ne ajánljatok már neki bort...meg miért is kéne meglepnie neki a szüleit?? egyszerűen bunkók a szülei. még ha mondjuk Jehova tanúk lennének, s senkit nem ünnepelnének, megérteném, de miért pont a gyereket hagyják ki?
2015. ápr. 15. 19:34
 33/49 A kérdező kommentje:

utolsó: igazad van!

utolsó előtti: neked könnyű mondani mit csináljak! neekd tuti hogy egyetlenegy gyerekkori születésnapod sem maradt el!

2015. ápr. 16. 18:55
 34/49 anonim ***** válasza:

"neked könnyű mondani mit csináljak! neekd tuti hogy egyetlenegy gyerekkori születésnapod sem maradt el!"

Így van. És, van jobb ötleted?

2015. ápr. 16. 20:12
 35/49 A kérdező kommentje:
akkor meg ne okoskodj, míg nem tudod milyen érzés, az hogy összes többi gyerek hogy ujjongott, amikor közeledik a szülinapja, nekem meg ki kellett valamit találnom, hogy ne mondjam azt, hogy a családomtól egy köszöntést sem kaptam.
2015. ápr. 17. 14:36
 36/49 anonim ***** válasza:

Igazad van, félreértettem a kérdést. Azt hittem, meg akarod oldani a helyzetet, de most már látom, hogy csak sajnáltatni magad jöttél ide. Nos, figyelj jól:

Nagyon sajnállak, szar neked. Brühühű. Mekkora szemét szülők.. Együtt érzek veled. Most jobb, ugye?

2015. ápr. 17. 16:11
 37/49 A kérdező kommentje:
te biztos valami nagyon gazdag ember lehetsz, akinek még semmiben sem volt hiánya. azok viselkednek így.
2015. ápr. 17. 16:19
 38/49 anonim ***** válasza:
Az szerinted nem lehet, hogy akik nem sajnáltatják magukat, hanem a kezükbe veszik a sorsukat, akik ha bajuk van, akkor szót emelnek, és ha bántja őket, hogy a szüleik nem köszöntik fel őket, akkor erről a szüleikkel beszélnek, nem lehet, hogy ezek az emberek meg is gazdagszanak? Ezen nem gondolkoztál?
2015. ápr. 17. 16:29
 39/49 A kérdező kommentje:

olvasd már el mit írtam! próbáltam beszélni velük de leordították a fejemet! áruld már el, neked milyen rossz dolog volt már az életedben? mert nekem a szülinap és a névnap elmaradásán kívül még más is van/volt!

mellesleg az már milyen, ha egy családban MINDENKIT felköszöntenek névnapkor, KIVÉVE a gyereket... ez nem furcsa?

láttam anyám naptárát (akivel elméletileg jó a viszonyunk...), mindenkinek a neve bele volt írva, kivéve az enyém...

2015. ápr. 17. 16:32
 40/49 anonim ***** válasza:
38as, egy gyerekről beszélünk!!!!
2015. ápr. 17. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!