Kezdem azt hinni teljesen reménytelen vagyok! Senki nem akar velem barátkozni még úgy sem ha én kezdeményezek! Mi a baj? Mit rontok el?
Sajnos most nyári munkán vagyok örülök ha hazaérek így még a családommal is romlik a kapcsolatom már szinte csak köszönőviszonyban.Egész nap reggeltől estig szinte csak magam vagyok ami már kikészít.Elég rossz érzés.AZ osztálytársaim utálnak valószínű hogy a tanulmányi eredményeim miatt.Ki fogok készülni.
A voltosztálytársaimmal beszélnék mondok nekik valami és lehülyéznek holott nem is beszélek hülyeséget.
Nem értem őket se senkit már.
Egyedül maradtam?
19 éves fiú
Egyet értek az előttem szólóval ne görcsölj! A veled egy korúak általában csak mindenkit b*szt*tnak ha jó tanuló, ha jobb barátnője van valakinek mint nekik, ha nem cigizik/drogozik...stb. Bármikor,bárhol össze ismerkedhetsz egy kedves lánnyal vagy egy jó fej fiú haverral pont akkor amikor legjobban szükséged lesz rá. Jobb nyarat:)
By.: Csak egy lány:)
Nézz be ide, ez barátkeresős oldal. Lehet találsz olyat, aki a környékeden él. Csethez regisztrálnod kell. Jó barátkeresést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!