Szemüvegkészítés akár 24 óra alatt! Mennyire lehet hinni az ilyen hirdetéseknek, tényleg átvehető 1 napon belül?
ez jól hangzik akkor nekem valami nem lehetett raktáron az ofonál ha több mint 1 hétig csinálták.
köszi mindenkinek
Nem minden optikákban érhető el ez a szolgáltatás. A kisebbekben szinte egyáltalán nem tartanak raktáron lencséket, hanem megrendelik. Nagyon sokféle lencse van már, különböző cégek gyártják, van 5-6 különböző vékonyítású, van üveg - műanyag, sokféle bevonatot lehet rá kérni stb.
A magasabb dioptriájúakat sem tartják ott, mert olyat kevesen rendelnek, nekem pl. 16 dioptriás az egyik szemem, és még 0,75-ös cilinder is van rajta.
De egy átlagos dioptriájú és vastagságú (középkategóriás) lencsepár esetén ott van a lencse az üzletben, tehát simán bele tudják csiszolni a keretbe egy óra alatt. Persze lehet, hogy ezek az üzletek drágábban dolgoznak, ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!