Másnak is pont a legrosszabbkor van meg? Esküszöm, azt kezdem hinni, hogy én vagyok a nyomiii. Többi lent!
Életem legelsője decemberbe jött meg kedd este.Szerdára a program,hát miért is ne Adventi vásár lett volna?
2. épp december 31-én jött meg,azt hittem felrobbanok! Életem legelső igazi bulija lett volna,ismerősöknél..Elmentünk,tök jó volt egy ideig,és amikor már kezdődött a jó hangulat,egyszer csak rám jött a hányinger...Na...puff neki!
Most lesz meg elvileg 29-30 fele-a rohadt életbe-30-án megyek Színházba+ 02.01-jén lesz a farsang,és tuti nem múlik el,mivel eddig ez első 7,a második 6 napig tartott! :S
Más is ilyen balszerencsés,v. csak engem utál a sors?
13/L
" Más is ilyen balszerencsés,v. csak engem utál a sors? "
igen ,én is balszerencsésnek tartom magam
17/F
Nekem betegség miatt nagyjából félévente van vérzésem, az utóbbi időben már kb. háromhavonta.
Nézzük csak...megvolt
- a nyelvvizsgámon
- az anatómia szigorlatomon
- amikor a párommal szerettünk volna egy romantikus hétvégét Bécsben tölteni (értsd: szerettünk volna szexelni)
- amikor Spanyolországban a tengerparton nyaraltam
- amikor fesztiválon voltam egy tó mellett
- amikor Romániában voltunk a Medve-tónál
- amikor Hollandiában voltam egy hosszú hétvégét a barátaimmal
És még így is azt mondom, hogy inkább lenne meg minden szaros programomon, csak lenne már végre normális, és jelentkezne minden hónapban.
Szóval hagyd abba a hisztit, változtatni úgy sem tudsz rajta. Nem fog hozzá alkalmazkodni, úgyhogy kénytelen leszel te.
elég esélyes mivel 30 napbol 7et megvan... de nagyjábol ki lehet számitani a következöt,ha már beállt rendszeresre.
a bulikon engem is zavart de egy szinház vagy farsang... az engem nem izgatna. hacsak nem az elsö két nap mert akkor fáj a hasam.engem inkább fürdési lehetőségnél bosszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!