Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is pont a legrosszabbko...

Másnak is pont a legrosszabbkor van meg? Esküszöm, azt kezdem hinni, hogy én vagyok a nyomiii. Többi lent!

Figyelt kérdés

Életem legelsője decemberbe jött meg kedd este.Szerdára a program,hát miért is ne Adventi vásár lett volna?

2. épp december 31-én jött meg,azt hittem felrobbanok! Életem legelső igazi bulija lett volna,ismerősöknél..Elmentünk,tök jó volt egy ideig,és amikor már kezdődött a jó hangulat,egyszer csak rám jött a hányinger...Na...puff neki!

Most lesz meg elvileg 29-30 fele-a rohadt életbe-30-án megyek Színházba+ 02.01-jén lesz a farsang,és tuti nem múlik el,mivel eddig ez első 7,a második 6 napig tartott! :S

Más is ilyen balszerencsés,v. csak engem utál a sors?

13/L

2013. jan. 18. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

" Más is ilyen balszerencsés,v. csak engem utál a sors? "

igen ,én is balszerencsésnek tartom magam

17/F

2013. jan. 18. 09:35
 2/14 anonim ***** válasza:
Sajnos a menstruáció nem akkor jön, amikor akarod. :) Neked kell hozzá alkalmazkodni. :)
2013. jan. 18. 09:44
 3/14 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Arra soha még csak álmodba se gondolj, hogy nyomi vagy!!! :)
2013. jan. 18. 09:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem betegség miatt nagyjából félévente van vérzésem, az utóbbi időben már kb. háromhavonta.

Nézzük csak...megvolt

- a nyelvvizsgámon

- az anatómia szigorlatomon

- amikor a párommal szerettünk volna egy romantikus hétvégét Bécsben tölteni (értsd: szerettünk volna szexelni)

- amikor Spanyolországban a tengerparton nyaraltam

- amikor fesztiválon voltam egy tó mellett

- amikor Romániában voltunk a Medve-tónál

- amikor Hollandiában voltam egy hosszú hétvégét a barátaimmal

És még így is azt mondom, hogy inkább lenne meg minden szaros programomon, csak lenne már végre normális, és jelentkezne minden hónapban.

Szóval hagyd abba a hisztit, változtatni úgy sem tudsz rajta. Nem fog hozzá alkalmazkodni, úgyhogy kénytelen leszel te.

2013. jan. 18. 09:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Jah, és kihagytam azt, amikor egy hónapot Ausztriában voltam nyári gyakon, és egy hétvégére meglátogatott a párom. Akkor is megvolt.
2013. jan. 18. 09:46
 6/14 anonim ***** válasza:

elég esélyes mivel 30 napbol 7et megvan... de nagyjábol ki lehet számitani a következöt,ha már beállt rendszeresre.

a bulikon engem is zavart de egy szinház vagy farsang... az engem nem izgatna. hacsak nem az elsö két nap mert akkor fáj a hasam.engem inkább fürdési lehetőségnél bosszant.

2013. jan. 18. 10:00
 7/14 anonim ***** válasza:
igen, ez ismerős.. nekem is rendszerint nyaraláson, szilveszterkor van meg. Akkor is, ha ciklus szerint még a közelében se lennék, mégis mindig meglep. De már kezdem megszokni. Ja igen, anatómia szigorlaton nekem is megvolt, előtte éjszakán jött meg, mikor tanulni kellett volna, de én persze az ügyeleten éjszakáztam...
2013. jan. 18. 10:01
 8/14 anonim ***** válasza:
adventi vásárt miben akadályozta az hogy meg van? még a medencés bulit sem akadályozhatja. tampont be és el van felejtve.
2013. jan. 18. 10:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Minden nőnek jön meg olyankor is amikor pont nem a legaktuálisabb de ez van, ilyen az élet. Nem a menstruációd igazodik hozzád hanme Te őhozzá.
2013. jan. 18. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen nekem is pont a legrosszabbko rtud megjönni.Nyugi nem vagy nyomi,nincs veled semmi gond.Egyébként stresszre hamarabb is megjöhet,vagy késhet.Nálam ha pontosan megjönne akkor pont jó,de olyankor késik pár napot,és elrontja a programot :) Úgy hogy nem vagy ezzel egyedül.
2013. jan. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!