Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is pont a legrosszabbko...

Másnak is pont a legrosszabbkor van meg? Esküszöm, azt kezdem hinni, hogy én vagyok a nyomiii. Többi lent!

Figyelt kérdés

Életem legelsője decemberbe jött meg kedd este.Szerdára a program,hát miért is ne Adventi vásár lett volna?

2. épp december 31-én jött meg,azt hittem felrobbanok! Életem legelső igazi bulija lett volna,ismerősöknél..Elmentünk,tök jó volt egy ideig,és amikor már kezdődött a jó hangulat,egyszer csak rám jött a hányinger...Na...puff neki!

Most lesz meg elvileg 29-30 fele-a rohadt életbe-30-án megyek Színházba+ 02.01-jén lesz a farsang,és tuti nem múlik el,mivel eddig ez első 7,a második 6 napig tartott! :S

Más is ilyen balszerencsés,v. csak engem utál a sors?

13/L

2013. jan. 18. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem az első egy nappal azelőtt jött meg, mielőtt a barátaimmal jégkorizni mentünk! Persze élvezhető volt, nagyon jól éreztem magam,csak néha görcsölt a hasam.
2013. jan. 19. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:

hát nézzük csak:

- 1. : bringázás előtt,nem vettem észre

- 2.: alkonyat film nézés,szintén vettem észre

- 3. : kémia óra közepén,nem volt bent tisztasági

- 4.: felvételire gyakorlás után,nem volt bent tisztasági

de megvolt fogorvosnál,felvételin(ma),vörösmartyn,tesi felméréskor,orvosi vizsgálatkor,táncpróbán,nagy feleléskor(ezt azért írom,mert nem elég a tanulásra figyelni,de még erre is kellett) a köztes napokon meg a barna folyással kellett szenvednem. peteérésem lesz egy bálon(a folyásom durva),meglesz farsangkor. ha előre számolok,akkor meglesz évzárókor is,ballagáson,táborban, remélem változnak majd a piros betűs dátumok.

problem?

2013. jan. 19. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, 1 hónapnak kb. a negyedében menstruálunk, és az a jó, ha mindig van valami program, valami izgalmas. Nem várhatjuk hogy minden alkalom a maradék három hétre essen!
2013. jan. 19. 19:48
 14/14 A kérdező kommentje:

Minden kedves válaszolónak szól,aki megkérdezte,hogy "ebbe" és "ebbe" miért akadályozna,annak leírom még egyszer,hogy nagy valószínűséggel fogok hányni,és ezért rossz. :(

Amúgy Adventi vásáron volt meg első nap,amikor önállóan kellett cserélnem,legelőször. :S

Előtte nap 7 fele jött meg,rá egy órára mentem fürdeni,és éjszakára anya mutatta meg,hogyan kell berakni. :)

amúgy köszike,jöhetnek még :)

2013. jan. 20. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!