Most mit csináljak? Sítúrakor pont meg lesz. Többi lent.
Figyelt kérdés
Napra pontosan akkor fog kezdődni a menzeszem, amikor a síkirándulás. Ez nem is volna gond, de olyan erős szokott lenni, hogy 3 óránként kell cserélni a betétet, sőt, nagyon görcsös is vagyok. Mit csináljak? Így nem lesznek szép emlékeim... Valami jó ötlet? A válaszokat előre is köszönöm.2012. nov. 25. 17:57
1/7 anonim válasza:
Szerintem tegyél be több betétet, így nem ázol át. Próbálj meg nem arra gondolni, megfeledkezni róla. Vegyél be valamilyen menstruációs fájdalom elleni gyógyszert, ha nagyon görcsölsz. Nekem mindig beválik.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem tudom, hogy ki bírná-e. kb. A pályályán szerintem nincs wc, amúgy meg kb. 6 órákat fogunk kinn lenni.
2012. nov. 25. 18:13
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy nem lehet valahogy kitolni, vagy előre hozni?
2012. nov. 25. 18:20
4/7 anonim válasza:
Biztos, hogy van wc, ha máshol nem, akkor a melegedőben! A görcsök ellen annyit tehetsz, hogy a várt menzesz előtt 2 nappal elkezdesz szedni flector port, vagy xilox-ot. (fel kell íratni)A menstruáció első két napján folytatod a szedésüket. Így egyáltalán nem fogsz görcsölni, mert ezek a nem szteroid gyull. gátló gyógyszerek gátolják a görcsöt okozó vegyületek termelődését.
A menstruáció mennyisége ne zavarjon, vegyél a sport idejére applikátoros tampont, azt könnyű cserélni ott is, ahol nem annyira adottak a higiéniai feltételek. 3 órát én pisilés nélkül nem bírok ki, szerintem te sem.
5/7 A kérdező kommentje:
Tampont nem szeretnék használni, anyukám sem tampon párti... Remélem meg fogom tudni oldani valahogy...
2012. nov. 25. 21:26
6/7 A kérdező kommentje:
De azért köszi.
2012. nov. 25. 21:26
7/7 anonim válasza:
Tegyél be éjszakai betétet, ha kell, akkor akár kettőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!