Mit tegyek depressziós vagyok, de senki sem vesz komolyan? 17/l
Én is hasonló helyzetben vagyok...kíváncsi lennék én is a válaszra.
16/L
Nekem màr több,mint egy éve vannak ilyen gondolataim...én is.vágdostam magam.
Van mikor olyan kilátástalannak látom a helyzetett,hogy az öngyilkosságra gondolok.
Voltam én is depressziós régebben, nagyon szar érzés. Egypár öngyilkossági kísérleten is túl vagyok.:)) Szerencsére csak kísérletek voltak.
Mi bánt téged, mi a baj? Ha ide nem írod, írd meg privátban nyugodtan! Te is kedves 2-es! De ha nyilvánosan osztod meg, az is jó!
Van valamilyen állatod? Akit szerethetsz, kutya, macska, hörcsög, stb.?
Nekem is voltak korábban ilyen gondolataim, és akkor (utólag már nagyon hálás vagyok érte) Édesanyám elvitt pszichológushoz. Nos, azóta teljesen kigyógyultam a depresszióból, és az életem: BOLDOG!
Mindannyiótoknak javaslom, hogy kérjetek szakembertől segítséget. Nem kell tőle megijedni, a pszichológusok is emberek!
Te pedig, kedves kérdező, mivel 18 éves kor alatt vagy, jogosult vagy ingyenes ellátásra a körzeted nevelési tanácsadójában: élj a lehetőséggel!
Kérdező!
Meglehet hogy anyukád teljesen tanácstalan s nem tudja mit csináljon. Lehet hogy ép ezért "nem hisz" neked.
Na de mivel 17 éves vagy így feltételezem hogy iskolába jársz.
Ha így van akkor az iskolának is valószínűleg van iskolapszichológusa. Deríts ki hogy ki az hol lehet megtalálni az osztályfőnököd ebben bizonyára tud segíteni.
Vagy ha nem akkor még a házi orvosoddal is beszélhetsz. De a neten is rákereshetsz.
De egyéb lehetőségként ha teheted foglalkozz állatokkal vagy segíts időseknek kisebb dolgokban.
De mindenképpen keress egy szakembert!
Beszélj, beszélj, beszélj... mindegy, hogy kivel csak beszéld ki nagadból. Nem feltétlen depresszió, addig nem amíg nem orvos mondja. Régen én is vagdostam magam. Oka volt, mindennek oka van. A proplémát a forrásánál kell megszüntetni.
Ha gondolod írj privit! (Bárki írhat, válaszolok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!