Mit tegyek depressziós vagyok, de senki sem vesz komolyan? 17/l
Saját tapasztalat, hogy a depresszión semmi más nem segít, mint az aktív, sportos, közösségi élet.
Eleinte semmi erőt nem érez hozzá az ember, de idővel bele lehet jönni, csak a kezdet nehéz.
Kezdj bele például valamilyen extrém- vagy küzdősportba.
Tudod, a depressziónak a lényege az, hogy gátlódtak olyan idegpályák, amik lehetővé tennék, hogy az élet szép oldalát is lásd. Épp ezért javaslom, hogy fordulj pszichiáterhez, mivel a hangulatjavító gyógyszerek segítenek ennek az idegpályának a működését helyreállítani!
Ez nem egy új személyiség, hanem egy betegség, amiből van gyógyulás!
hát, én lehet depressziós vagyok
van egy beszédhibám (dadogni szoktam), ez kiskoromban még könnyen kezelhető lett volna, de fsz voltam és nem törődtem vele
mostanra már komoly, van hogy egyáltalán nem bírok érthetően beszélni
nem tudom mit csináljak, nem merek csajokkal beszélni mert félek, hogy kiröhögnének
konkrétan többször is lehetett volna valami, különböző lányokkal, de tudtam, hogy ha elkezdek dadogni, akkor nagyon leégek
boltba is nehezen megyek be, kezdek teljesen antiszociális lenni és nem tudom kezelni
mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!