Ti mit gondoltok arról, ha egy 9-10 éves kislánynak szülinapja van, de nem köszönti fel senki se és nem kap semmi ajándékot senkitől se és ezt a család nem is érzi bajnak és nem is érdekli?
:(
oke, a tavoli (annyira azert nem) rokonok nem koszontenek fel, azt nen banom, veluk annyira nincs joba a csalad, en evek ota nem lattam oket, igazabol eleg furcsan szoktak viselkedni (legalabbis amiket hallok, abbol erre leget kovetkeztetni), de hogy a kozeli rokonok, akikkel "elvileg" joba vagyok nem koszontenek fel! :(((
:(
oke, a tavoli (annyira azert nem) rokonok nem koszontenek fel, azt nen banom, veluk annyira nincs joba a csalad, en evek ota nem lattam oket, igazabol eleg furcsan szoktak viselkedni (legalabbis amiket hallok, abbol erre leget kovetkeztetni), de hogy a kozeli rokonok, akikkel "elvileg" joba vagyok nem koszontenek fel! :((( pedig mindenki mast felkoszontenek ebben a csaladi korben! :(( csak magammal torodok es onsajnaltato vagyok ugye? :(
a karácsony szerencsére mindig meg volt tartva :)
csak olyan rossz mindig hallgatni, amikor a barátaim ujjonganak, hogy közeleg a névnapjuk, majd utána örömtelien mesélik miket kaptak.
"érezzék ők is jól magukat,ne csak én..."
már nem azért, de inkább ők érzik jól magukat, nem én, aki soha nem volt felköszöntve a névnapján, ellentétben a többi rokonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!