Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy 9-10 éves kislánynak szülinapja van, de nem köszönti fel senki se és nem kap semmi ajándékot senkitől se és ezt a család nem is érzi bajnak és nem is érdekli?

Figyelt kérdés
nem a legtehetősebb család, de azért 1 tortára és nem annyira drága játékokra (pár ezer Ft-os) lett volna pénz...

2015. ápr. 10. 16:48
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

:(

oke, a tavoli (annyira azert nem) rokonok nem koszontenek fel, azt nen banom, veluk annyira nincs joba a csalad, en evek ota nem lattam oket, igazabol eleg furcsan szoktak viselkedni (legalabbis amiket hallok, abbol erre leget kovetkeztetni), de hogy a kozeli rokonok, akikkel "elvileg" joba vagyok nem koszontenek fel! :(((

2015. ápr. 10. 19:49
 12/49 A kérdező kommentje:

:(

oke, a tavoli (annyira azert nem) rokonok nem koszontenek fel, azt nen banom, veluk annyira nincs joba a csalad, en evek ota nem lattam oket, igazabol eleg furcsan szoktak viselkedni (legalabbis amiket hallok, abbol erre leget kovetkeztetni), de hogy a kozeli rokonok, akikkel "elvileg" joba vagyok nem koszontenek fel! :((( pedig mindenki mast felkoszontenek ebben a csaladi korben! :(( csak magammal torodok es onsajnaltato vagyok ugye? :(

2015. ápr. 10. 19:50
 13/49 A kérdező kommentje:
bocsesz, hogy 2x kuldtem el, amikor neg nem fejeztem be, elkuldte a telefonom
2015. ápr. 10. 19:52
 14/49 anonim ***** válasza:
Helyedbe elfelejteném én is a szülinapjukat,névnapjukat,karácsonyt és anyáknapját is...érezzék ők is jól magukat,ne csak én...
2015. ápr. 11. 09:14
 15/49 A kérdező kommentje:

a karácsony szerencsére mindig meg volt tartva :)

csak olyan rossz mindig hallgatni, amikor a barátaim ujjonganak, hogy közeleg a névnapjuk, majd utána örömtelien mesélik miket kaptak.

2015. ápr. 11. 11:49
 16/49 A kérdező kommentje:

"érezzék ők is jól magukat,ne csak én..."

már nem azért, de inkább ők érzik jól magukat, nem én, aki soha nem volt felköszöntve a névnapján, ellentétben a többi rokonnal.

2015. ápr. 11. 11:52
 17/49 A kérdező kommentje:
(na várjunk csak... bocsesz, reggel van még. nem rég keltem fel >< ha nem így értetted, akkor bocsi, de ha jól értettem akkor még érvényes az előbbi kommentem!)
2015. ápr. 11. 12:47
 18/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem ő ironikusan értette. Amúgy a névnap tényleg nem olyan fontos, ne foglalkozz vele...engem sem köszöntenek fel névnapomra, van hogy szülinapomra sem, de én már anyuéktól nem is várom, mert általában úgysem vagyok otthon. Nekem az is elég ha felhívnak, vagy ha tudják hogy nem tudom felvenni a telefont akkor írnak egy szép üzenetet... ha nagyobb leszel hidd el neked sem fog ez hiányozni. Ha valamire szükséged van, vagy valamit szeretnél kapni (ésszerűség határain belül) azt gondolom megveszik a szüleid.
2015. ápr. 11. 15:16
 19/49 A kérdező kommentje:
utolsó: ja igen, legalább őket felköszöntik, (meg legalább téged is), de nekem még annyit se mondanak, hogy "Boldog névnapot!"
2015. ápr. 11. 17:49
 20/49 A kérdező kommentje:
meg én mindig otthon vagyok
2015. ápr. 11. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!