Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy 9-10 éves kislánynak szülinapja van, de nem köszönti fel senki se és nem kap semmi ajándékot senkitől se és ezt a család nem is érzi bajnak és nem is érdekli?

Figyelt kérdés
nem a legtehetősebb család, de azért 1 tortára és nem annyira drága játékokra (pár ezer Ft-os) lett volna pénz...

2015. ápr. 10. 16:48
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
és az azért elég furcsa, hogy az összes többi rokont, családtagot felköszöntik névnapjukkor, kivéve engem.
2015. ápr. 11. 17:50
 22/49 A kérdező kommentje:
pedig én vagyok még a "gyerek"
2015. ápr. 11. 17:51
 23/49 anonim ***** válasza:
hát elég bunkók. főleg, hogy mindenkit felköszöntenek, kivéve a saját gyereküket...mi értelme? és mi a logikájuk? szerintem kérdezz rá, hogy miért csinálják ezt.
2015. ápr. 11. 20:41
 24/49 A kérdező kommentje:
hat nrm nagyon merem, mert amikor a multkor szoba kerult a szulinap, idegesek lettek es engem szidtak le
2015. ápr. 11. 22:03
 25/49 anonim ***** válasza:
szép kis család. jó nagy bunkók.
2015. ápr. 11. 22:27
 26/49 A kérdező kommentje:
pedig anyuval jó a kapcsolatunk :S
2015. ápr. 11. 22:36
 27/49 anonim ***** válasza:
Semmi baj:D én is ironikusan értettem hogy " érezzék jól magukat" Mindenesetre úgy tűnik akkor vesznek emberszámba ilyen téren ha felnőttél.Nem értem ezt a logikát.
2015. ápr. 12. 04:57
 28/49 anonim ***** válasza:

Szerintem csak elmaradt ez a szokás, és nem tudják, hogyan álljanak most neki. Biztos kínos nekik is. Lendítsd át őket ezen!

Rendelj egy tortát magadnak, vegyél egy bort is, majd teríts meg szépen, és hívd meg őket egy születésnapi tortázásra. Csak hogy ünnepeljenek veled!

"Kedves szülők, ma van a születésnapom, csináltattam tortát. Gyertek, mivel titeket szeretlek a legjobban, szeretném, ha velem együtt ünnepelnétek."

2015. ápr. 14. 23:21
 29/49 A kérdező kommentje:

utolsó: xdddd

ugye ez csak egy vicc akart lenni? :)

már hogy maradhatott volna el, ha ovis koromoban meg volt tartva???

nem fogom őket meglepni semmivel, az biztos...

2015. ápr. 15. 14:22
 30/49 A kérdező kommentje:
mellesleg soká lesz még szülinapom! és arra azért nem magamnak kéne vennem a tortárt meg a "bort" (amiből én nem is innék)
2015. ápr. 15. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!