Ti mit gondoltok arról, ha egy 9-10 éves kislánynak szülinapja van, de nem köszönti fel senki se és nem kap semmi ajándékot senkitől se és ezt a család nem is érzi bajnak és nem is érdekli?
#1: igazából ez én voltam pár éve, így nem nagyon emlékszek már erre
#2: amikor ovis voltam, ünnepeltük, meg már 3 éve újra ünnepeljük, de nekem azt mondják, hogy ne rágódjak a múlton, csak tudjátok, ez akkor roh@dtul rossz érzés volt meg még most is az.
#3: de legalább őket felköszöntötték! engem még fel se köszöntöttek!
és van még valami...
a névnap
rajtam kívül nen sok gyerek van a rokonok között, és habár a felnőttek nem ünneplik már úgy a szülinapjukat, csak köszöntés van, mégis, ha valakinek névnapja van, azt mindig felköszöntik. kivéve engem. engem soha nem köszöntöttek még fel...
Hu, ez rossz erzes lehet, mert kell erezze az ember, hogy fontos, bar szerintem az ilyenekbe lassan mindenki beletorodik. Az a fontos, hogy idonkent erezd, hogy szeretnek es ezt te is mutasd ki.
Nalunk se fenyes a helyzet. Altalaban en se kaptam es kapok semmit, max apu megkeri anyut, hogy susson valami tesztat.
17\L
koszi a valaszokat, kedvesek vagytok!
egyebkent nincs unnepelve a szuli, nevnap, csak koszontik egymast, ajandekot altalaban csak anyukam kap. jo mostmar en is, de most a felnottrkrol van szo.
felnott testverem azt mondta, hogy amikor gyerek volt, neki se volt megtartva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!