Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Milyen értékben vesztek a...

Milyen értékben vesztek a párotoknak ajándékot születésnapjára?

Figyelt kérdés
pá20 éves lesz, és még tanuló vagyok...
2012. máj. 21. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem szoktam nagy összegeket költeni. Sütök finom süteményt/tortát, meg mellé kézzel készítek valami apróságot, aminek aktuálisan tudom, hogy örülni fog. Ez egy szépen tálalt finom ebéddel mindig nagy örömet okoz.

5-6 ezernél többet nem nagyon költünk ilyesmikre.

Egyikünk sem várja el, sőt nem is szereti a drága ajándékokat. Olyan ötlettelen és személytelen több tízezres bolti vacakokat egymásnak ajándékozni, szerintem (főleg azért érzem így, mert szüleim soha nem adtak semmit szeretettel, úgyhogy nekem a szándék tényleg a legfontosabb egy ajándékban).

23/N

2012. máj. 21. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:

A barátomnak 20 napon belül van születésnapja, névnapja és karácsony is. Az utóbbi két évben úgy csináltam, hogy nem több kicsi, hanem egy nagyobb ajándékot adtam neki, kb 15 ezer forint értékben (mindkettő program volt, nem tárgyi ajándék, és nagyon örült neki). Először a születésnapja van, akkor átadtam neki az ajándékot, és mondtam hogy ez közös karácsonyra is, meg névnapra is. (Persze kis aprósággal a másik két napon is kedveskedtem.)

Így nem 3 alkalomra veszek kb 5 ezerért valamit, hanem egy nagyobb dolgot, egy élményt, eddig mindig jól sült el.

2012. máj. 21. 12:51
 13/15 anonim válasza:
Én húsz éves lány vagyok, ő huszonkettő. Egy éve vagyunk együtt, így még csak egyszer kapott tőlem szülinapi ajándékot. Vagyis nem kapott. :) Távkapcsolatban élünk, egy képeslapot küldtem neki. Karácsonyra is egy képeslapot kapott meg egy verset. Általában amikor együtt vagyunk, eldugok a táskájába valami kis ajándékot, levelet, verset, fényképet, olyan édességet, amit ott nem lehet kapni, amit csak azután talál majd meg, hogy már nem vagyunk együtt. De pl. pár hete kapott tőlem egy pár könyvet, mindenféle alkalom nélkül, mert végre találtam olyat, aminek örülne. Nem arról van szó, hogy nem szeretnék rá költeni, vagy sajnálnám tőle, de csak azért, hogy vegyek valamit, nem fogok, és tudom, hogy ezeknek a kis dolgoknak is örül. Ő szokott nekem ajándékokat venni, de nem érzem rosszul emiatt magam. De szerintem nem érdemes azon aggódni, hogy muszáj x értékben ajándékot venni.
2012. máj. 21. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van, szerintem. Megkérdezted, hogy mi mennyiért veszünk ajándékot, ha most én leírom, hogy vettem neki egy 3D LED TV-t 450 ezer Ft-ért, azzal nem sokra mész, hisz te tanulóként ezt nem igen teheted meg. Én is 20 éves vagyok egyébként, csak modellkedésből, hostesskedésből és nyári munkákból jól keresek, és ez a TV mondhatni közös ajándék, hisz a közös lakásunkba vettem, de az ő születésnapján került átadásra. Te annyiért vegyél neki, amennyit megengedhetsz magadnak. Szerintem ő annak is örülni fog, ha megsütöd a kedvenc tortáját, vagy valami finom ebédet/vacsorát készítesz, mellé egy üveg bort, vagy pezsgőt (amit szeret), és egy szexi fehérneművel leped meg őt a vacsi után. Hidd el, nem fog panaszkodni.
2012. máj. 21. 14:10
 15/15 anonim válasza:

Az én párom pont ma 29 éves.

Egy baseball sapkát kapott a közös fotónkkal, kb. 2000 Ft- ért átszámolva (dollárban fizettem). Ezen kívül verset írtam neki, képeslapot rajzoltam, eljátszom majd neki a Happy Birthday-t zongorán, és éneklek hozzá, és csináltam neki egy jópofa videót. Ezek mind semmibe nem kerülnek, viszont örülni fog nekik.

Este csinálok neki sütit, és része lesz egy kis szexi meglepiben is. Szóval ez nem elsősorban pénzkérdés. Jó, mindig veszek neki valami jelképes kis valamit, de max. 5 000 Ft a keret.

2012. máj. 31. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!