Megmondanátok párotoknak, hogy a testvére konzumkodik?
Az én sógornőm meg ha minden igaz Pesten csinálja ugyanezt, de mindenkinek beadja, hogy ő mennyit dolgozik a vendéglátóiparban, éjjel-nappal... piszok jól kell, hogy fizessen a vendéglátóipar, ha telik a legújabb ruhákra, kocsira, lakásra, stb... hülyére vesz mindenkit, csak nem mindenki hiszi el... a férjem tudja, vagyis sejti, de mivel hála Istennek csak kéthavonta látjuk, ezért nem foglalkozik vele. Én sem szívesen látom a gyerekem közelében.
Én bizony elmondanám neki, de nem támadólag, csak elmesélném amit tőle hallottam... miért kellene neked fedezned őt? Ha később kiderül, akkor még te is bajba kerülhetsz, ha kitudódik, hogy te tudtál róla. Én bizony elmondanám minél hamarabb, inkább tőled tudja meg. Nem feltétlenül lesz ebből családi balhé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!