Milyen értékben vesztek a párotoknak ajándékot születésnapjára?
Általában nem az értéket nézem, pláne, hogy 16 éves korom óta vele vagyok és nem sok pénzem volt nekem se akkoriban.
Nélküle nem mertem venni ajándékot, mert feleslegesnek tartotta volna, ha mellé lövök, durván 5 ezer forint volt az érték pl.
22/L
volt már hogy 2ezerből kijött,de volt már ami 150ezerbe került
Nem az összege a lényeg,hanem hogy mire vágyik.(a 2ezres az egy pezsgő volt és pár szendvics,de rengeteg szwervezésbe került hogy eljussunk egy rég áhitott helyre.A 150ezres az repülőkkel kapcsolatos,tanfolyam,vezetés,ilyesmi,erre is rég vágyott)
22 éves egyetemisták vagyunk, nincs sok pénzünk, még nem vagyunk önállóak.
Általában 2-3 ezret költünk (én legalábbis), de ha valami nagyon jó dolgot találok, vagy több pénz kell a megvalósításához, akkor elmegyek 5000-ig is.
volt pár ezres is, és volt 200.000ft.os is (nem, nem anyámék rakják alám, sokáig gyűjtöttem rá)
de szerintem sem az számít, mennyit költesz
5-10 ezer között, de inkább 5 körül. De mi már együtt élünk, közösen vásárolunk mindent, így annyira nem számít.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!