Itthon miért illegális a petárda? és ha egy rendőr meglátja hogy az van nálam és azzal robbantgatok akkor mit kaphatok? :/
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 01:12
21/21 vyrob válasza:
Cort Direkt robantottam el egy normál zöld petárdát a kezemben 2006 ban mert akkor mondták az okos rendőrök hogy az egész kezedet letépi mivel gyerekként is láttam már petárda csonkot szilveszter után normál zöldet a fele gipsz szóval a rendörök is orbitálisat hazudtak! Megfogtam a végénél ahol a gipsz van semmi balyom nem lett mégcsak csipni sem csipett de ha az elejénél fogod meg akkor is max csak csip.Miért tettem mert nem szeretem ha a média mindenkit hülyének akar nézni és igen én jobban értettem hozzá már akkor is mint itt nagyon sokan :) ismerősöd esetében aki hülye volt egy nagyobb kaliberü kanocos ,vagy dörzsölős petárdát megát mindig letettem a földre és ugy gyújtottam meg és hátráltam 8 métert ha besült othagytam és nem keztem el nézegetni hogy most mi van mi történt . Egyszerü szabályokról van szó Cort nagyon egyszerüekről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!