Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hol lehet olcsó tűzijátékot...

Knaz555 kérdése:

Hol lehet olcsó tűzijátékot kapni?

Figyelt kérdés
( Webshop Link )

2016. aug. 23. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek mind drágák, ami olcsó, az olyan is sajnos :S főleg a sorozatvetők kerülnek sokba.

Lengyelországban (Zakopane) viszont aránylag olcsó/jó cuccok kaphatóak, csak ezek szezonálisan, azaz most nyáron biztos hogy nem.

2016. aug. 23. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően 4 lehetőséged van:

-Szilveszterkor veszel konténernél (Nagy hasznot tesznek rá, meg nem is az igaziak azok a cuccok)

-Elmész egy pirotechnikai szaküzletbe, és bevásárolsz (a pyropont.hu oldalon meg tudod nézni a partner üzletek listáját, de azon kívül is van sok). Vagy megrendeled a webshopjukból. Pl: [link] , vagy az már korábban említett pyropont.hu.

-Elmész külföldre (Szlovákia, Ausztria, bizonyos mennyiséget szerintem Ukrajnából is beengednek), és ott vásárolsz. Ami itt is legális azzal nem lehet gond. A probléma ott kezdődik, hogy ott sem túl nagy év közben a választék, inkább újév környékén. De persze érdemes megpróbálkozni, azt tudom, hogy Szlovákiában petárda elvileg egész évben van a lidl-ben is, és szerintem kisebb fajta tüzijátékok is.

-Vagy rendelsz külföldről, nagy webshopoktól, akik EU-n belül bárhova kiszállítják. Viszonylag kedvező áron, jó minőségű termékekhez juthatsz hozzá.

Azt tudni kell, hogy a többi opcióval szemben ez NEM 100%-ban legális, ennek pedig egy egyszerű oka van, méghozzá egy elbaszott magyar törvény: Itt pirotechnikai terméket nem lehet csomagként feladni, csak speciálisan erre szakosodott futár viheti.

Ennek ellenére egyébként kihozzák, de attól a ponttól, mikor átlépi a csomag az országhatárt, addig a pontig, amíg átveszed, nem legális. A másik, hogy ezeknek a boltoknak van egy szállítási költsége, amit be kell nyelni, ez olyan 15-20€ jellemzően (De még így is jobb az ár, mint ha MO-n vennéd). A harmadik fontos dolog ezzel kapcsolatban, hogy az oldal nem szab határt annak, hogy mit rendelhetsz, tehát Magyarországon illegális termékek rendelését is lehetővé teszi. Azért, hogy mit rendelsz, te vagy a felelős, azaz neked kell megállapítani, hogy amit rendelni készülsz, az legális e. Erre is pár példa: Bombashop.com , pyrofans.eu , pyrofire.eu , desertfire.eu

2016. aug. 23. 16:45
 3/3 anonim válasza:

www.tuzijatekvasar.hu

Ajánlani tudom Leskovicsot, mi is tőle rendeljük:)

2016. aug. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!