Hol lehet venni Győrhöz legközelebb petárdákat, tüzijátékokat december környékén? és ezek milyen árban vannak?
Őszintén? Nem tartom valószínűnek, Kérdező. Amint látod, ezek mind utcai árusok, és hát öööö nemigen hinném, hogy lenne honlapjuk (a dobozokon se találtam webcímet sose).
Esetleg az lenne pauzibilis megoldás, hogy megbízol valakit, aki kimegy szilveszter előtt (pl. engem), elmondod, mennyiből mit hozzon, odaadod neki a pénzt, és szilveszter előtt pedig elhozod tőle a cumóst. Közben telefonon egyeztetni is tudtok, ha valami amit szeretnél, az éppen nincs (tavaly pl. összesen 1 helyen láttam Achtungot, viszont megjelent egy újfajta, "Terror" nevezetű petárda, ami szerintem jobb, úgyhogy inkább azt vásároltam).
Ha így alakulna, akkor jó ha előre váltasz zlotyit, mert eurót nemfogadnak el, és Zakopane-ban elég kevés "cséndzs mányi" hely van.
Győrhöz legközelebb szerintem a dinamitshop van, Medvén.
Itt nagy a választék bár az árak magasabbak.
Ha tényleg nagyobb mennyiséget szeretnél, akkor viszont érdemes lehet neten rendelned.
Ahogy mondták előttem, az utcai árusoknak nincs honlapjuk, de van sok nagy webshop, akik EU-n belül szinte bárhova szállítanak.
Bombashop.com
pyrofire.eu
pyrofans.eu
Stb.
Azt nem felejtsd el, hogy a petárda illegális, tehát csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!