Hol lehet venni Győrhöz legközelebb petárdákat, tüzijátékokat december környékén? és ezek milyen árban vannak?
Azt nem felejtsd el, hogy a petárda illegális, tehát csak óvatosan.
Szerintem a jelenlegi migránsos helyzetben pont ilyenekkel fognak most foglalkozni amikor mindenhól a határt védik gőz erővel a rendörök a migránsok miatt. Idén olyan szinten szarni fognak a petárdázásra hogy simán elfogják mindenhól nézni szilveszterkor. Most sokkal fontosabb nagyobb problémák vannak amik megoldásra várnak. Illegális petárda parányi pici porszem ehez képest :)
Igen, ezek bakkártyásak. De megbízható oldalak, meg lehet PayPal-lal is fizetni ami sokkal egyszerűbb, ráadásul azonnal megkapja a pénzt nem kell utalni.
Igen, értem én, hogy migránshelyzet meg minden, de akkor is büntethetnek érte, és jobb inkább óvatosnak lenni, mint utána fizetni.
Nem akarom róla lebeszélni (miért akarnám?), csak megjegyeztem, hogy vigyázzon...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!