Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hol lehet venni Győrhöz...

Hol lehet venni Győrhöz legközelebb petárdákat, tüzijátékokat december környékén? és ezek milyen árban vannak?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 17:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezek az oldalak bankártyával fizetősek? :D
2016. okt. 1. 01:47
 12/15 vyrob ***** válasza:

Azt nem felejtsd el, hogy a petárda illegális, tehát csak óvatosan.

Szerintem a jelenlegi migránsos helyzetben pont ilyenekkel fognak most foglalkozni amikor mindenhól a határt védik gőz erővel a rendörök a migránsok miatt. Idén olyan szinten szarni fognak a petárdázásra hogy simán elfogják mindenhól nézni szilveszterkor. Most sokkal fontosabb nagyobb problémák vannak amik megoldásra várnak. Illegális petárda parányi pici porszem ehez képest :)

2016. okt. 2. 17:46
 13/15 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

Igen, ezek bakkártyásak. De megbízható oldalak, meg lehet PayPal-lal is fizetni ami sokkal egyszerűbb, ráadásul azonnal megkapja a pénzt nem kell utalni.

Igen, értem én, hogy migránshelyzet meg minden, de akkor is büntethetnek érte, és jobb inkább óvatosnak lenni, mint utána fizetni.

Nem akarom róla lebeszélni (miért akarnám?), csak megjegyeztem, hogy vigyázzon...:)

2016. okt. 2. 21:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos autó híán vagyok....Nem tudok kimenni a pennyhez szlovakba vagy barhova ahol lehet ilyeneket venni. ezért inkább megpróbálom a paypalosat...
2016. okt. 2. 23:04
 15/15 anonim válasza:
Nagymegyeri Lidl sk Dinamit shop szlovákia
2016. dec. 19. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!