Egyedul szilveszterezek. Mit tegyek?
Ha nem akarsz otthon ülni akkor menj el valami szórakozó helyre és igyál nagyokat, a többi meg jön magától.
Nekem meg van párom, de soha nem megyünk sehova, itthon vagyunk, van hogy végig alusszuk a szilvesztert és nekem meg ez a rossz. De nem azzal van bajom hogy van párom és itthon vagyunk, hanem hogy soha nem foglalkozik velem...
Van pár barátom, de egyik nem tud most járni műtéte volt, a másikkal meg más a kapcsolatom. De amúgy teljesen mindegy, mert a párom ellenez mindenkit aki velem szóba áll...és megvan a veszekedés ha másokkal beszélek.
De hát ha ő nem törődik velem akkor mit vár tőlem? Magamba beszéljek? Ez van, magamba beszélek, magammal foglalkozom meg az állatkáimmal. Ők azok akik tartják bennem a lelket.
13# miért vagy akkor vele?
amúgy én se értem a kérdező problémáját. nincs kedved idén menni. akkor miért sírsz,hogy nem mész sehova? úgysincs kedved. de amúgy meg nyugodtan kérdezz rá a barátnőidnél,hogy nincs -e kedvük csinálni valamit. mert oké, a párjukkal lesznek, de hát nem muszáj csak kettesben lenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!