Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Egyedul szilveszterezek. Mit...

Egyedul szilveszterezek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg sosem szilvesztereztem egyedul. De iden kedvem sincs..viszont olyan szar lesz masokat latni hogy egyutt buliznak..Szar mert minden baratnom a parjaval lesz,masok hazibuliban,en meg uljek itthon egyedul?:/ 19/l
2015. dec. 30. 12:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
Amit akarsz.
2015. dec. 30. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz otthon ülni akkor menj el valami szórakozó helyre és igyál nagyokat, a többi meg jön magától.

Nekem meg van párom, de soha nem megyünk sehova, itthon vagyunk, van hogy végig alusszuk a szilvesztert és nekem meg ez a rossz. De nem azzal van bajom hogy van párom és itthon vagyunk, hanem hogy soha nem foglalkozik velem...

Van pár barátom, de egyik nem tud most járni műtéte volt, a másikkal meg más a kapcsolatom. De amúgy teljesen mindegy, mert a párom ellenez mindenkit aki velem szóba áll...és megvan a veszekedés ha másokkal beszélek.

De hát ha ő nem törődik velem akkor mit vár tőlem? Magamba beszéljek? Ez van, magamba beszélek, magammal foglalkozom meg az állatkáimmal. Ők azok akik tartják bennem a lelket.

2015. dec. 30. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:

13# miért vagy akkor vele?

amúgy én se értem a kérdező problémáját. nincs kedved idén menni. akkor miért sírsz,hogy nem mész sehova? úgysincs kedved. de amúgy meg nyugodtan kérdezz rá a barátnőidnél,hogy nincs -e kedvük csinálni valamit. mert oké, a párjukkal lesznek, de hát nem muszáj csak kettesben lenni szerintem.

2015. dec. 30. 19:58
 14/14 anonim válasza:
Bár én már nem tartozom a bulizós korosztályhoz, de azt gondolom, hogy ha előre tudod hogy úgyis rosszul éreznéd magad, akkor ne erőltesd. Megértem ha a barátaidhoz sem akarsz hozzácsapódni, az egyikőtöknek sem lenne jelen esetben kellemes. Szerintem maradj otthon, tegyél magad elé egy üveg pezsgőt meg egy kis rágcsálnivalót, tévézzél, vagy csinálj azt amit szeretnél, töltsd el kellemesen az időt. Gondolj arra, hogy ez még mindig jobb, mint egy rosszul sikerült közös buli. BUÉK!
2015. dec. 30. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!