Az ember torvenyszeruen egyedul marad ahogy "felno"?
Soha nem volt kiterjedt barati tarsasagom, nem vagyok tul jo a kapcsolattartasban. 24 lettem, mar dolgozom, sportolok, a parommal es a kutyammal toltom a szabadidomet. Sokszor erzem maganyosnak magam. Nem tudom egyszeruen, hogy masok hogy csinaljak hogy jut idejuk mindenre es mindenkire. Szeretnek baratokat de valahogy nem megy.
Ti is hasonlo cipoben jartok vagy en rontok el nagyon valamit? :(
A barátkozás rém egyszerű: érdeklődni kell mások iránt. A többi már alakul magától.
Nekem bárhol, bárkivel sikerül beszélgetnem; orvosi váróban, boltban, buszon, utcán, zöldségesnél. Egy mosoly és két kedves szó szinte bárkit nyitottá tesz.
Igen, sokan vannak, akik szeretnének barátokat, de valami félelem visszatartja őket attól, hogy megszólítsanak bárkit is, vagy barátkozzanak. Azért jó a csoport, mert ott olyanok vannak, akik hozzád hasonlók egy vagy több dologban
Viszont ott bukik el gyakran a barátkozás, hogy mindkét fél önmagát akarja előadni, a maga bajait, vagy a maga sikereit, és a másik ember pedig únja hallgatni ezt. Ha csak magadról akarsz beszélni, és szeretnéd, hogy valaki hallgassa, akkor szerezz egy jókora tükröt. Akit abban látsz, az meg fog hallgatni téged bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!