Egyedul szilveszterezek. Mit csinaljak? Felek elore.
Tavaly hazibuliban voltam de iden szetmentunk a baratommal nyaron es azota bedepiztem.Senkivel nem vagyok mar joban csak egy baratnommel de o a noverevel szilveszterezik masik varosban igyhat egyedul leszek...
Mit csinaljak? Unatkozni fogok es rosszul is fogom erezni magam mert masoknak olyan jo szilveszteruk lesz :/
Mit tegyek?
Nyugi, nekem az első olyan szilveszterem, amikor nem egyedül voltam, az 17 évesen volt.
Előtte meg mindig éjfélig gépeztem, megvártam az újévet és elmentem aludni, mert a családban mindenki elment aludni 8-kor.
A poén, hogy nekem meg akkor van a születésnapom, szóval ha én túléltem azokat, te is túl fogod.
:)
Valakivel legalabb ha tudnek beszelni...de nem :/
Megbolondulok :/
gyakorikerdesek.hu --> Szerelem,szex --> Ismerkedés --> Valakinek lenne kedve beszélgetni?
Vagy csak írj rám, mert én is itthon leszek aztán majd beszélünk :)
Nekem is írhatsz majd ha gondolod lehet itthon leszek :S
Engem is pont ez zavar, hogy unatkozni fogok míg mások pl osztálytársaim bulinak és jól érzik magukat.
Akik itt lesznek szilveszterkor beszélhetnénk szerintem valahol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!