Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Egyedul szilveszterezek. Mit...

Egyedul szilveszterezek. Mit csinaljak? Felek elore.

Figyelt kérdés

Tavaly hazibuliban voltam de iden szetmentunk a baratommal nyaron es azota bedepiztem.Senkivel nem vagyok mar joban csak egy baratnommel de o a noverevel szilveszterezik masik varosban igyhat egyedul leszek...

Mit csinaljak? Unatkozni fogok es rosszul is fogom erezni magam mert masoknak olyan jo szilveszteruk lesz :/

Mit tegyek?

2014. dec. 28. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Ne gondolj másokra! Nézz számodra kedves filmeket :)
2014. dec. 28. 18:29
 2/18 anonim válasza:
85%
Menj boltba vegyel sok csokit,piat es mar jobb!:D
2014. dec. 28. 18:34
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Nyugi, nekem az első olyan szilveszterem, amikor nem egyedül voltam, az 17 évesen volt.

Előtte meg mindig éjfélig gépeztem, megvártam az újévet és elmentem aludni, mert a családban mindenki elment aludni 8-kor.

A poén, hogy nekem meg akkor van a születésnapom, szóval ha én túléltem azokat, te is túl fogod.

:)

2014. dec. 28. 18:35
 4/18 A kérdező kommentje:

Valakivel legalabb ha tudnek beszelni...de nem :/

Megbolondulok :/

2014. dec. 28. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
Ha van a közeledben szórakozóhely, akkor menj el egyedül bulizni. Ott csapódhatsz egy társasághoz, vagy rájöhetsz arra, hogy mennyivel jobb dolog egyedül, otthon filmet nézni vagy gépezgetni.
2014. dec. 28. 18:42
 6/18 anonim válasza:
Mindenesetre ne zárd ki magad, mert elég hideg lesz.
2014. dec. 28. 18:43
 7/18 anonim válasza:
Írj majd ide, leszünk itt szerintem páran.
2014. dec. 28. 19:19
 8/18 anonim válasza:

gyakorikerdesek.hu --> Szerelem,szex --> Ismerkedés --> Valakinek lenne kedve beszélgetni?

Vagy csak írj rám, mert én is itthon leszek aztán majd beszélünk :)

2014. dec. 28. 19:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Én is itthon töltöm a szilveszterem hasonló okok miatt így én megpróbálom valamivel lekötni magam :S Az egyetlen ismerősöm akivel el lehetnék ő egyenesen rühelli a szilvesztert szóval sajnos vele sem lehetek.
2014. dec. 28. 19:52
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz majd ha gondolod lehet itthon leszek :S

Engem is pont ez zavar, hogy unatkozni fogok míg mások pl osztálytársaim bulinak és jól érzik magukat.

Akik itt lesznek szilveszterkor beszélhetnénk szerintem valahol :)

2014. dec. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!