Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Egyedul szilveszterezek. Mit...

Egyedul szilveszterezek. Mit csinaljak? Felek elore.

Figyelt kérdés

Tavaly hazibuliban voltam de iden szetmentunk a baratommal nyaron es azota bedepiztem.Senkivel nem vagyok mar joban csak egy baratnommel de o a noverevel szilveszterezik masik varosban igyhat egyedul leszek...

Mit csinaljak? Unatkozni fogok es rosszul is fogom erezni magam mert masoknak olyan jo szilveszteruk lesz :/

Mit tegyek?

2014. dec. 28. 18:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Huu az nagyon jo lenne :)..
2014. dec. 28. 20:54
 12/18 anonim válasza:
Ha fővárosi vagy, jöhetsz hozzánk :D kb 12-en leszünk, és ne félj nem lesz ilyen vetkőzős póker, üvegezés és társai... 18/f
2014. dec. 29. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem értem miért erőlteti a társadalom ezt a fajta hozzáállást, hogy ha szilveszter, akkor bulizni kell mindenkinek és bebaszni. Olyan nap, mint a többi....nincs különbség, azon kívül, hogy a rohadt petárdák az ember agyára tudnak menni, nem is értem, hogy felnőtt emberek dobálják azokat a szarokat és örülnek neki, hogy pukkan....hihihi, röhögnek mint a waldorfosok. Nem kell kötelezően jól érezni magad Szilveszterkor, legalábbis nem csak akkor. Ugyanígy a karácsony esete is.....nem csak karácsonykor kell ajándékozni és szeretni a másikat. Nem értem miért kell ennyire nagy dobra verni ezeket az ünnepeket. Ha már valakinek nem úgy sikerül, ahogy a társadalmi norma megkívánja, akkor már depis, hogy neki milyen rosszul telt az ünnepe....pfff..
2014. dec. 29. 19:58
 14/18 anonim válasza:
Látom valaki nagyon magányos.
2014. dec. 29. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Képzeld el, ez nem magányosság, nem depresszió. Úgy bírom, amikor diagnosztizálják itt az embereket. :D Ettől függetlenül még lehetek olyan ember, aki agyfaszt kap a társadalom által "előírt normáktól". Nemde? ;)
2014. dec. 29. 20:33
 16/18 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy! Miáú!
2014. dec. 29. 20:36
 17/18 anonim válasza:
Timi?
2014. dec. 29. 22:14
 18/18 anonim válasza:

nemtudom elhinni, hogy csak egy baratod van...

3 helyre hivtak eldontottem hogy hova megyek tegnap pedig visszamondta a srac, mit csinaltam ? rairtam egy regi baratomra es megoldodott a problemam... de akkor sem estem ketsegbe, ha nemmegyek sehova akkor otthonmaradok mert berugni maskor is tudok...

tobbszor voltam itthon a csaladdal onszantambol, elutottuk az idot. beszegethetsz olyan emberekkel akik ugy jartak mint en de nincs hova menniuk. attol felsz, hogy nemtudsz majd a baratnodnek meselni hogy milyen szilvesztered volt. alltalaban az emberek 80% csak azert megy szilveszterkor bulizni hogy eltudja meselni a masiknak hogy hogy bebaszott. a legjobban azok akik az ev tobbi napjan nemmennek sehova vagy csak igen ritkan ;)

remelem kicsitt megkonnyebbultel...

+ ha akarsz irj ram

az ekezetek miatt bocsi telorol vagyok

2014. dec. 30. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!