Egyedul erzem magam. Mit tegyek?
Tok szarul erzem magam..
fel sem akarok menni facebookra mert mindenhol kioltozott embereket latok, fa elott.. vagy nagy csaladot az asztalnal..
Mi meg mar fekszunk es tvzunk..
Olyan mintha egy normalis nap lenne..
Minden evben ez van..
Tesomek voltak itt, de mar elmentek 2 oraja, azota csak fekszunk.
Ugy csinalnek valamit, de anyueknak nincs kedvuk..
Elmenni setalni vagy barmi..csak ne itthon fekudni :/
Második válaszolónak teljesen igaza van :D
Mi is átmentünk a látszat fent volt, hogy milyen jó család :D Aztán haza jöttem, mert meguntam a jó pofizást...
Csinálj úgy, mintha egy átlagos nap lenne.
Én reggel óta ezt teszem.
A párom dolgozik reggel 7-től, másnap reggel 7-ig, (nem tudta megoldani, hogy neki is szabadnapja legyen ma) én meg tök egyedül vagyok itthon.
Főzök, mosok, mosogatok, nézem a TV-t.
Én is látom mindenhol a reklámokat a filmeket a face-en, hogy mindenki ünnepel, és karácsonyi hangulatban van.
Nem érdekel.
Ha nem vagy vallásos, akkor nem kell nagyon parázni a mai nap miatt.
Egyébként én is tök egyedül érzem magam, azért is vagyok most itt.
Ne érezd szarul magad. Régen másabb volt, de egy ideje nyűgnek tűnik a flancolás. Sokkal jobb a csendes, együttülős karácsonyozás.
Majd ha lesz családod, és gyerekeid, megint más lesz. Megint élvezni fogod. Megint nagy lesz a karácsony.
Gondolj azokra, akiknek nincs családjuk, nincs senkik. Na nekik szar. Nem neked! :)
A fészbuknak mi köze a valósághoz?
Álomvilágban élsz NEO !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!