Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Egyedul szilveszterezek. Mit...

Egyedul szilveszterezek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg sosem szilvesztereztem egyedul. De iden kedvem sincs..viszont olyan szar lesz masokat latni hogy egyutt buliznak..Szar mert minden baratnom a parjaval lesz,masok hazibuliban,en meg uljek itthon egyedul?:/ 19/l
2015. dec. 30. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Miért nem mész el valahova?
2015. dec. 30. 12:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyedul hova?
2015. dec. 30. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Egyedül. Mondjuk egy szórakozóhelyre :) Érezd jól magad, ismerkedj. és ha nem megy, még mindig ott az opció, hogy hazamész.
2015. dec. 30. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem mész át a szüleidhez? Máris nem vagy egyedül. Vagy a szilveszter csak haverokkal jó?
2015. dec. 30. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Ülj le otthon az asztalhoz és gondolj azokra, akik olyankor dolgoznak, meg karácsonykor is végig dolgoztak.
2015. dec. 30. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedül leszek, pontosabban a szüleimmel de a hangulat is olyan hogy kabaré nézés meg koccintás és ennyi tehát nem nagy dolog. Én se tudom még mit kezdjek már ez lesz a 3. szilveszter amit úgymond egyedül töltök. 2 évvel ezelőtt összevesztem a gyerekkori legjobb barátommal akivel eddig hagyomány volt a közös szilveszterezés, akkor sosem volt gond. Akkor egyedül szilvesztereztem a szüleimmel hát borzalmas volt. Tavaly már volt egy baráti köröm akikkel mehettem volna de akkor lázasan feküdtem inkább az ágyba és örültem hogy élek.

Idén sok ismerősöm elutazott a munkatársaim is inkább vagy otthon lesznek vagy kettesben buliznak a párjukka. Páran meg mindenki külön bulizik másnál ahova meghívták őket.

Alapból nem vagyok az a nagy bulizós típus szórakozóhelyeken nem nagyon szeretek lenni a hatalmas tömeg miatt sajnos tömegiszonyom van egyszer voltam rosszul éreztem magam, ilyenkor meg minden olyan helyen ami normális hely tuti telt ház lesz .

2015. dec. 30. 12:48
 7/14 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom melyik a jobb, hogy egyedül szilveszterezel, amin tudsz változtatni (csatlakozz egy barátnődhöz és a párjához), vagy hogy 2 éve nincs se karácsonyod se szilvesztered mert tanulni kell a 4 millió vizsgádra és nincs döntési lehetőséged, hogy elmész. Vagyis de, csak valószínűleg egyáltalán nem eredményez pozitív végkimenetelt.

Olyanért ne szomorkodj, amin tudsz változtatni és könnyedén :)

2015. dec. 30. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elkezdenék egy sorozatot nézni. Az biztos hogy kitart addig amíg el nem alszol rajta... Élvezd azt, hogy azt csinalsz amit akarsz....
2015. dec. 30. 12:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem meg attól van hányingerem hogy szilveszteri buliba kell mennem. Inkább lennék otthon egyedül, nekem az a kikapcsolódás.
2015. dec. 30. 13:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Ne drámázz ezen. :)

Ez is egy ugyanolyan este, mint a többi. Én személy szerint nem rajongok egyáltalán a szilveszterért, nagyon nem bírom ezt a kötelező bulizni jellegét, pedig amúgy szeretek bulizni. Én is itthon leszek, apával filmezünk, hülye műsorokat nézünk, eszünk, iszunk és alszom egy jót :D

2015. dec. 30. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!