Miket fogadtatok meg erre az évre?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 15:09
1/11 anonim válasza:
Hogy több ilyen kérdésre nem válaszo... AFFENE.
2/11 anonim válasza:
Hogy le fogok fogyni márciusig 2 kilót. :)
3/11 anonim válasza:
1 év alatt leadom a 25 kg feleslegemet.:)
4/11 anonim válasza:
Átveszem az irányítást az életem felett és végre valóra váltom a terveimet, álmaimat. Persze a reális tervekről van most szó. Ilyen pl. a január végi kresz vizsga, az érettségi, a nyelvvizsga és a jogsi megszerzése, nyáron meló. Ezenkívül többet fogok foglalkozni a családommal, barátokkal, figyelmesebb leszek és leszokok a trágár szavakról. Többet fogok foglalkozni magammal, mind testileg, mind lelkileg.
5/11 anonim válasza:
Semmit. Sose fogadtam meg semmit ilyenkor, egyszerűen feleslegesnek tartom. Úgyis tudom, hogy amit el akarok érni azt el is fogom csak idő kérdése.
6/11 anonim válasza:
Szintén fogyás, valamint jobb iskolai eredmények, a gátlásaim leküzdése, és egy nyitottabb, lazább személyiség kialakítása. Ja és végre találni egy értelmes hobbit. Mondjuk még újév előtt is ezek voltak a céljaim, nem egy hirtelen elhatározott fogadalom volt a tegnapi buli közepén. :)
7/11 anonim válasza:
fogyás, kőkemény gyúrás, edzés, egyetemre bejutás, csajozás, ivászat stb stb
8/11 anonim válasza:
semmit, ha lenne tartásotok nem fogadalmakat tennétek, hanem csak csinálnátok évtől függetlenül
9/11 anonim válasza:
Többet foglalkozok a barátnőmmel.
Elkezdek sportolni, bár nem fogyás az elsődleges mert nem vagyok annyira kövér, de inkább jobb kondiban szeretnék lenni.
20/F
10/11 anonim válasza:
Nekem eszembe se jutott fogadni. A kívánság megvolt, életmódot pedig fogadás nélkül is fogok váltani! (időben lefekszem aludni, hogy minden nap meglegyen a 8 óra alvás, nem 6-7, mint eddig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!