A 16 éves lányodnak miket engednél meg?
Hány óráig lehetne kint nyáron?
Milyen kötelezettségei lennének?
Bármilyen választ szívesen várok!
előre is köszönöm :)
Magamról irok mert a lányom még kicsi.
16évesen magam döntöttem el mikor megyek haza(sosem maradtam ki,valószinű ezért voltak engedékenyek)
A szobámat rendben kellet tartanom anyuéknak besegiteni.kb ennyi.
én is magamról írok, 19 éves vagyok
most is és régebben (14 év felett) is megvan h kb. mikor érek haza :) átlagosan este 10 körül, de buli esetén bármeddig maradhatok, csak anyát előtte mindig felhívom h kb. 4kor otthon leszek :) még sosem késtem 10 percnél többet, így megbíznak bennem :)
kötelezettség: a szobám kitakarítása
Én 23ig lehettem kin havonta 1 pénteken, nyáron pedig minden nap 22ig, de tudniuk kellett hol vagyok (akkor még nem voltak mobilok,d e sosem csaltam)
Segítenem kellett otthon a házimunkában, csak a szokásos emellett jól kellett tanulnom.
Normális felnőtt nő lettem, normális értékrenddel. Igaz akkor még mások voltak a szabályok. Meg se fordult a fejünkben a nyilvános szex (pl, amit már láttam párszor a saját szememmel a tizenévesektől)
Ennek ellenére, a gyerekem kicsit nagyobb szabadságot kap, ha megérdemli, azaz ha bizonyítja bízhatok benne.
Boltba jártam, főztem, mostam, takarítottam, tanultam. Nem jártam el sehova, de biztos elengedtek volna este 10-11-ig SZIGORÚAN HÉTVÉGÉN vagy ha nincs suli.
8. kijárása után mehettem volna DISCO-ba is.
23/N
Akkor már másfél éve volt kapcsolatom, többnyire a barátommal (aki a jelenlegi párom egyébként) töltöttem a szabadidőm.
Anyám nem szabott korlátokat, csak annyit kért, hogy mindig tudja, hol vagyok, ha bármi történne, tudja, hol keressen.
A lányom ugyan még csak 3 éves lesz, de ha eljön az az idő, szeretném, ha megbízna bennem, és én is benne, nem akarom semmiképp, hogy hazugságra kényszerüljön velem szemben.
Persze, félek a kamaszkortól, de igyekszem majd következetes lenni:-)
24L
Az én lányom már 18, de 15 éves korától ugyanezek a feltételeink egészen addig, amíg itthon lakik:
Hétköznap elmehet bárhová, vagy a barátai itt lehetnek legkésöbb este 8-ig. (De nem minden nap, hetente 2-3 alkalommal). Hétvégén és nyári szünetben legkésöbb este 10-ig. De természetesen csak azután mehet el, ha a dolgát elvégezte, amelyek a következök:
Tanulás, a szobája rendbentartása, a kutyája sétáltatása. Minden szombat délelött segítkeznie kell a nagytakarításban, illetve vasárnaponként délelött a fözésben.
Azt gondolom, hogy ez így egy reális összeállítás, müködik is már 3 éve. Az elején szerette volna késöbbre kiterjeszteni a hazaérkezés idöpontját, de hamar rájött, hogy ebböl nem engedünk. Elöfordul, hogy nem is megy el egész héten sehová, vagy hogy már 6 órakor otthon van, sosem késett.
51/N
16 évesen jöttem össze a párommal, hozzá gyakran átengedtek, és volt, hogy éjjel 1-2-ig is, de mindig azzal a feltétellel, hogy hazakísér (2 km-re lakunk egymástól).
Kötelezettségeim, feladataim: boltba menés, szobám kitakarítása, virág öntözés, mosogatógép kipakolása, takarításban segítség.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!