Férfiak, ti fel szoktátok köszönteni a nőket nőnap alkalmából? És titeket valaha felköszöntöttek férfi napkor?
Régebben igen, amíg voltak nők a családban
Ez az ünnep is eltorzult, mint annyi más. Nem lenne baj, ha nem osztaná meg az embereket. Munkásmozgalmi története van, a nők egyenjogúságáról szól.
Na hiszen, sokat nyertek vele!
Régen mi volt a dolguk?
- legyen nagyon jó az ágyban
- főzzön jól
- szüljön gyereket
- lássa el a férfiakat
Most:
- tanulhatnak
- dolgozhatnak
- van szavazati joguk
- vezető beosztást is betölthetnek
és
- legyen nagyon jó az ágyban
- főzzön jól
- szüljön gyereket
- lássa el a férfiakat
Azzal nekem semmi bajom sincs, hogy mi férfiak egy kis kedvességgel köszöntjük őket. Csak férfitársaim, ne duzzogjatok, mert nincs miért.
Azt tapasztaltam, hogy a nők csak megjátsszák az örömöt, én viszont nem szeretem a színjátékot.
Annyira elcsépelt szokás ez a nőnapozás, hogy már szó szerint elvárják a nők, és lényegében egy pipa az ajándékozás, semmi több.
Ezért meg egy fillért sem érdemes áldozni, a munkahelyen úgyis kitépnek a pénztárcámból egy jó nagy összeget kötelező jelleggel, hogy elégedettek legyenek a kedves hölgytársak.
Ha rajtam múlna, az egész hülyeséget beszüntetném, és mindenki akkor vesz ajándékot a hölgyeknek, amikor akar - sokkal természetesebb lenne, és nagyobb öröm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!