Férfiak, ti fel szoktátok köszönteni a nőket nőnap alkalmából? És titeket valaha felköszöntöttek férfi napkor?
Legfeljebb a legközelebbi nőket, de idén ez is kimaradt. Igazából nem annyira érdekel.
A férfi napot meg komolytalannak tartom.
Nem ez volt a kérdés
Ha a nőd nem vesz minden évben egyszer virágot neked nem is igazi nő
Pár közelebbi nőnek szoktam csak venni valamit, illetve a munkahelyemre viszek egy nagy doboz Raffaello-t és megkínálom őket.
Férfi napot nm is tudtam hogy létezik, tavaly ért meglepetés amikor az egyik lány ismerősöm meglepett egy óriás gumicukorral férginap alkalmából :D
Igen, barátnőmet. Megérdemli, aranyos, kedves.
Ő is szokott nekem kedveskedni, csak úgy, nem férfinapon. Azt se tudjuk, az mikor van.
Csak azt a nőt köszöntöm fel Nőnapon, akivel legalább le akarok feküdni. Most egy ilyen nő sincs az életemben, tehát senkit nem köszönzöttem idén fel.
Engem férfinapon még senki nem köszöntött fel. A nők többsége utálja a férfinapot. Szerintem vagy mindkettő legyen ugyanúgy túotolva, vagy mindkettőt felejtse el mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!