Töltöttétek már valaha az ünnepeket a kórház falai közt?
Kisfiammal ma délután kerültem be sajnos a kórházba, mivel elcsapta egy autó a házunk előtt. Szerencsére nem történt nagy sebességgel az ütközés, ennek következtében senmi baja nem lett, felsírt egyből, azonban azonnal a sürgősségire szaladtam vele ahol megröntgenezték és 48 órára megfigyelésre bent tartják..
Jelenleg is itt ülök vele és már a sírás kerülget, hogy szegény lemarad a fadíszítésről, a Jézuskázásról, a családi karácsonyi hangulatról, stb.. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ilyen történik velünk. Soha nem voltunk még ilyen helyzetben. Bár igaz, késő bánat, mert tudom, hogy én vagyok a hibás, mert én nem figyeltem a gyermekemre oda, de nem gondoltam, hogy egy pillanat alatt megtörténhet az egész..
Veletek történt hasonló balszerencse ünnepekkor? Hogyan dolgoztátok fel? Hogy viselte a gyerkőc?
(Azért bízom benne, hogy nem sokan éltétek ezt át)
Jobbulást! Ne búsulj, nem maradtatok le a"Jézuskázásról" sőt! Veletek van, mindennél jobban érezhetitek. Mire hazamentek az angyal elhozza a szép díszes fát és az ajándékokat - még nagyobb lesz a meglepetés.
"Szülessék bár Krisztus százszor Betlehemben,
Vagy benned, vagy sehol. Élet s halál ebben!"
(Silesius)
Neked legalább ott a kisfiad.
Nekem lehetne fadíszítés, karácsonyi zene, stb., de egyedül minek?
Édesanyám tavaly az ünnepeket kórházban töltötte. Idén nyáron elhunyt a Drágám.
Hidd el, hogy akkor nekem is a karácsonyi "ünneplés" volt a legkevesebb bajom!
Próbáld meg úgy felfogni a történteket, hogy LECKÉT kaptál a Gondviseléstől, hogy jobban odafigyelj máskor! Szorongani nem érdemes, mert az egészséged károsodhat hosszabb távon.
BŰNTUDATOD NE LEGYEN A BALESET MIATT!!! A Jézuska biztosan nagyra értékeli azt a temérdek erőfeszítést, amit megteszel a Kis Életéért. Nagyon fáradt lehetsz, próbálj megnyugodni!
Tegnap különben is óriási szél volt, rendkívüli időjárási front hatott az emberi szervezetre. A koncentrációkészség mindenkinél lelassulhatott. Alig bírtam ébren maradni én is.
Nyilván Hálás a Törődésért a Gondoskodásért a Picike a maga módján. Kisfiú vagy kislány? Mennyi idős? (Próbálj imádkozni magadban és lecsillapodsz hamar.)
Köszönöm szépen a válaszaitok :)
Mint kiderült ma már hazaengednek minket, úgyhogy már mostanra teljesen megnyugodtam :)
Igazatok van abban, hogy ez legyen a legnagyobb gondom, sokaknak sajnos családja sincs, mi legalább megvagyunk, jól vagyunk, emiatt mégis hálás vagyok :=)
#5 Fogadd őszinte részvétem így utólag is
Ja és kisfiú
4 éves
Szerintem is inkább örülj neki hogy nem lett baja. Jó tudom, ezt könnyű mondani. 2 nap múlva is karácsony lesz még, és szerintem ilyen esetben a Jézuska is késhet 2 napot. Ugyanolyan jó lesz minden, csak 2 nappal később.
Nem olyan fontos ünnep mint a karácsony, csak ha már itt tartunk, nekem halloween napján volt autóbalesetem. Nyilván én sem tudtam örülni annak hogy nekem nem lett bajom, mert ideges voltam az autóm miatt. Én egy zh-ról maradtam le emiatt, amit megírhattam utólag és most pont emiatt lett meg az aláírásom ebből a tárgyból, úgyhogy semmi sem véletlenül történik.
#8 Sajnálom nagyon
Azért Zh előtt se szerencsés egy ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!