Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Töltöttétek már valaha az...

Töltöttétek már valaha az ünnepeket a kórház falai közt?

Figyelt kérdés

Kisfiammal ma délután kerültem be sajnos a kórházba, mivel elcsapta egy autó a házunk előtt. Szerencsére nem történt nagy sebességgel az ütközés, ennek következtében senmi baja nem lett, felsírt egyből, azonban azonnal a sürgősségire szaladtam vele ahol megröntgenezték és 48 órára megfigyelésre bent tartják..

Jelenleg is itt ülök vele és már a sírás kerülget, hogy szegény lemarad a fadíszítésről, a Jézuskázásról, a családi karácsonyi hangulatról, stb.. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ilyen történik velünk. Soha nem voltunk még ilyen helyzetben. Bár igaz, késő bánat, mert tudom, hogy én vagyok a hibás, mert én nem figyeltem a gyermekemre oda, de nem gondoltam, hogy egy pillanat alatt megtörténhet az egész..

Veletek történt hasonló balszerencse ünnepekkor? Hogyan dolgoztátok fel? Hogy viselte a gyerkőc?

(Azért bízom benne, hogy nem sokan éltétek ezt át)

2019. dec. 24. 01:05
1 2
 11/13 anonim válasza:
Igen volt már sajnos ha érdekel leírom privátba!
aug. 13. 15:25
 12/13 anonim válasza:
Anyuka pont leszarta , ő karácsonyozni vágyott, gyerekkel vagy anélkül!
nov. 1. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:

12:

Igen; ez eléggé egyértelműen lejön

nov. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!