Férfiak, ti fel szoktátok köszönteni a nőket nőnap alkalmából? És titeket valaha felköszöntöttek férfi napkor?
Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 22:38
11/23 A kérdező kommentje:
Egy férfi nap van az évben de azt se tartja senki
2024. márc. 9. 16:54
12/23 anonim 

válasza:

Ennyi tirpák férfinak nevezett vmit...
13/23 A kérdező kommentje:
Ennyi tirpák nőnek nevezett valamit
2024. márc. 9. 17:21
14/23 anonim válasza:
Miért kenne 364, illetve idén 365 nap férfinap? "Életem".
15/23 anonim 

válasza:

Mivan kérdező,életben nem volt még csajod mi,és sértve érzed magad attól hogy a többi férfi meglepi a csaját egy szál rózsával??Egy tábla milka 300-400ft,egy szál virág 1000ft.Ezen pörögsz te lúzer???És nem nő vagyok mielőtt még elkezdenél gyalázni🤣
16/23 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekelne hogy ha van nő nap hogy hogy nincs tartva a férfi nap? Tudtommal egyenlőség vany ilyenkor hol a sok feminista? Szerinted lúzer az aki egyenlőséget akar? Elég nagy papucs lehetsz
2024. márc. 10. 09:08
17/23 anonim válasza:
Van férfinap, november 19-e; az egy személyes probléma, ha te senkit se érdekelsz annyira, hogy felköszöntsön.
18/23 anonim 

válasza:

Nem vagyok papucs,vettem két cserepes virágot neki.Ragyogott az arca,imádja.Nekem megért ez szaros 10k-t.Boldog lesz tőle.Ha te ezt nem érted sajnállak.Önző pöcs vagy igazából,most is csak azt tolod hogy mit kapsz te...
19/23 anonim 

válasza:

Én nő vagyok, szoktam kapni virágot nőnapra, évfordulóra, születésnapra, néha csak úgy is. Férfinapot nem tartunk, de aki itt sír, hogy sajnál nőnapra egy szál virágot venni, mert ő sem kap semmit, annak elmondanám, hogy én is meg szoktam lepni a páromat időnként valami aprósággal, különösebb alkalom se kell hozzá. Egyszerűen azért, mert szeretek örömet okozni neki.
20/23 A kérdező kommentje:
Ha egyenlőség van akkor férfi napra is kéne felköszöntés nem gondoljátok? Ja nem mert papucsok vagytok és szerintetek jó ha a nőknek előjogai vannak utána meg sírnak hogy ez sem elég
Aztán kvótákat akarnak stb
Ferfinapra senkit nem köszöntenek fel ezért tettem fel a kérdést
Volt valaha bárki is aki bármit kapitt férfi napra? Nem, akkor hol az egyenlőség amiről beszélnek a feministák?
2024. márc. 10. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!