Mi volt a leghasznosabb ajándék amit valaha kaptál? (tárgyi, kézzel fogható) Kitől kaptad, és milyen alkalomból?
Mobilom, apámtól. Kenyérsütőgép, konyhai multifunkciós robotgép, egy speciális recepteskönyv, ezek mind a páromtól. Alkalmakat nem tudom, összevissza...
De a valaha volt leghasznosabb tárgyaink a mosogatógép és a légkondi!
Nekem sose számított mit kapok én 1 szelet csokinak is úgy örültem mintha 1 autót kaptam volna,maga a tudat,hogy gondoltak rám ez bőven boldogsággal töltött el.
Jobb szeretek adni mint kapni.
Hú hát nekem több is volt eddigi életem során.
Anno az első számítógépem. El sem tudom mondani mennyire örültem neki. Vagy a legelső telefonom. Hú hát ezek nagy dolgok voltak abban az időben. Ezeket a szüleimtől kaptam.
Utána a legelső autóm. Nagyon nagyon örültem neki és imádtam. Ezt aputól kaptam.
Aztán már családos anyaként, de szintén apától kaptam (illetve a rá valót adta ide), szárítógépet karácsonyra. Nagyon szerettem volna egyet és gyerekek mellett tényleg hatalmas segítség.
Férjemtől kaptam egy robotporszívót, ez is nagyon hasznos.
Kisebb dolgok is vannak biztos, de most ennyi jutott eszembe a nagyobbak közül.
Érettségire pénzt kaptam kb mindenkitől, az elég hasznos volt :) -> meg tudtam venni a laptopomat.
Első szakmám megszerzésére anyutól egy akkoriban legjobb mobilt kaptam, ami azóta is szuper (3 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!