Ti mit gondoltok? Szerintetek jó így?
Ja és megbeszéltük ki kinek vesz szóval senki nem marad ki
Azt mondta az osztályfőnök hogy a barátunkra kevésbé sajnáljuk a pénzt
Ha senki sem marad ki, akkor szerintem oké.
Nem az ajándék értéke számít, hanem hogy olyat kapj, aminek örülsz. Szélsőséges példa: én jobban örülnék jelenleg egy színes toll készletnek, ami 2500 forint, mint egy 10000 forintos herendi porcelén-készletnek.
Szóval nagyjából oké szerintem. Jobb ez, mintha olyannak kéne ajándékot adnod, akit egyáltalán nem kedvelsz, vagy nem is ismersz.
szerintem sokkal "izgibb" hogyha véletlenszerű a cucc. mi is simán húztunk (mondjuk nálunk az osztályból szinte mindenki barátja mindenkinek, úgyhogy nem volt gond. ha valaki nagyon nem akarta azt akit húzott azt persze el lehetett cserélni, de nem nagyon volt ilyen) nálunk nincs limit(eddig ezzel nem volt sose baj), én olyan 5-6 ezer forint körüliért fogok, de csak mert egy csomó ötletem van (lehet hogyha mást húztam volna más lenne az összeg) Mi ilyen "vicces de hasznos" dolgokat szoktunk venni pl. ha valakinél sosincs toll az kap egy csomaggal (tavaly én pl ajakápolót kaptam, mert mindíg vérzett a szám :D ) meg e-mellé valami olyat, ami illik ahhoz az emberhez (pl. ha nagyon szeret olvasni, akkor könyvet, vagy ha van egy kedvenc filme/sorozata/bandája stb. akkor ahhoz valami fan cuccot) + valami csoki vagy ilyesmi általában 4000-és 7000 között van az összeg mindenkinél
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!