Mit gondoltok rólam?
Szép a szemöldököd, a szemed és a bőröd is, picit husisabb lehet a testalkatod, de ebben nem vagyok biztos 100%-ig.
A fogaid nem szépek, de nem kell szégyelni őket, bőven a vállalható kategória.
Összegezve: Ha a személyiséged megfog valakit, akkor nem a külsőd fogja elrettenteni. Semmi olyasmi nincs a külsődben, ami miatt önbizalomhiányosnak kéne lenned.
:(
Szép a hajad, az öltözködéseddel sincs baj, viszont az arcod mint egy 40 éves cigány asszonyé.
Te tipikusan az a féle lány vagy akire ráfér a smink.
A fogsorod sem túl szép, szóval inkább visszafogottabban mosolyogj.
Olyan asszimetrikusnak tűnik az arcod. Nagyon előnytelen lett ez a kép. Fogyhatnál is egy kicsit.
16/F
Sajnálom ha bántó volt, de nem tudtam arra vagy e kíváncsi, hogy tetszel e az ellenkező nemnek vagy arra, hogy a felnőttekben, vagy a többi lányban milyen érzést keltesz.
Szerintem nagyon előnytelen a kép :(
Ilyen közelről ne fotózd magad, ez senkinek sem áll jól ...
Egyébként nem vagy csúnya, olyan jó kis pozitív a kisugárzásod :D
A fogsorod is bőven a vállalható kategória, bár tény, hogy nem ártana egy fogszabályzó. Amit tanácsolok :
hangsúlyozd a szemed mert szép!! Egy kis szempillaspirál meg kihúzás és hidd el nagyon jól mutatna, valamint a szemed alá a "táskákra" világos korrektort tegyél ez szinten a szemedre viszi a hangsúlyt :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!