Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok rólam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

A véeményetek fontos lenne . Köszönöm . :)

17 éves fiő vagyok .

Külső : Göndör , barna haj , szemüveges fél szememre nem látok ( ez csak kicsit feltűnő ) , sovány test . Gerincferdülésem van és fűzőt hordok .

Belső : Asperger szindrómás ( aki nem tudja mi ez nézzen utána :) ) , okos, kedves, segítőkész , vicces , van humorérzékem . Néha hirtelenharagú vagyok , de megtanultam kontrollálni .

A véleményeket előre is köszönöm :)

2015. szept. 12. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:

okos, kedves, segítőkész , vicces , van humorérzékem .

Ez mindenképp pozitívum de ami ez előtt van, az csupa olyan ami miatt a lányok már távolról elkerülnek.

2015. szept. 12. 13:21
 2/7 anonim válasza:
Tudod fűzőt lehet azert kell hordania mert olyan súlyos a gerinc ferdulese , ismerősömnek is azt kell hordania es hidd el nem vmi kellemes dolog , a masik meg h az asperger meg egy betegség . Ugy hogy amíg neked nincsenek ilyen próblemaid, senkit ne szánalmasozz le !
2015. szept. 12. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:

elsőnek. Te aztán ritka bunkó vagy.

Valószínű, hogy elírta, és nem fiő hanem fiú.. A két betű egymás mellett van így könnyen félrenyomható.

Ha nem tudod mi az asperger szindróma akkor ne reagálj rá.

Nyilván fűzőt azért visel mert erős a gerincferdülése, és még nem műthető.. De hát mit is várjon az ember, egy ilyen ostoba fajankótól mint az első?

Kedves kérdező.

Biztos vagyok benne, hogy rendes srác vagy, értelmes. Engem lányként csak két dolog zavar . Az egyik az asperger szindróma. A volt barátom is az volt, és nem bírtam megszokni a dolgait ami a betegséggel jártak. A másik,hogy sovány vagy. Nekem inkább a mackós típusúak jönnek be.

17/L

2015. szept. 12. 13:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Először is a 3-as és 4-es válaszolónak szeretném megköszönni ,hogy megvédett. Az még kimaradt hogy engem ami érdekel a zene és 14 éve zongorázok már és zeneművészeti gimibe járok . A hobbim a csillagászat és a meteorológia .
2015. szept. 12. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
És engem nem érdekel , hogy ki bunlózik le ezek után , mert én magas ívből lesrarom.
2015. szept. 12. 13:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Elnézést , csak jól kidühöngtem magam . :)
2015. szept. 12. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit gondolok ?

Biztos rendes srác vagy meg jófej . Járj el konditerembe és a lányok felfigyelnek majd rád .

2015. szept. 12. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!