Mit gondoltok arról, ha valaki plüss macival alszik?
Figyelt kérdés
Esetünkben én, azaz egy 17 éves srác.2015. okt. 20. 23:38
2/16 anonim válasza:
hogy a plüssökben aták élnek és fagyasztani kell utána meg 60 fokon kimosni.
kb ez jut eszembe róla
3/16 anonim válasza:
*atkák
24 órás fagyasztás kell és 60 fokos stb
4/16 anonim válasza:
Sokan alszanak plüssel. Felnőttek is. Semmi gond nincs ezzel.
5/16 anonim válasza:
Én meg a kutyámmal alszok,előtte meg a párnát szorongattam,később meg valószínűleg a pasimba fogok kapaszkodni:D
Szerintem ez egy szimpla rossz szokás(ha nincs külön érzelmi kötődés a játékhoz,mint gyerekkorban).
6/16 anonim válasza:
Nem hinném hogy rossz szokás lenne. En akkor kezdtem el plussel aludni amikor barátommal szakitottam. Sokat aludtunk együtt ilyenkor atkarolt és ez hianyzik. Ezt pótolom plussel. :D Szerintem inkább csak társaságot nyújt. És kevesbe érzed egyedül magad. Még a felnőttek egy része is alszik igy. Vagy valaki egy párnát ölelget. :D
7/16 anonim válasza:
Én 30 éves férfi létemre alszom plüssmackóval. Mondjuk nem összeölelkezve, csak a fejemnél vigyáz rám míg alszom :)
Kb. így:
8/16 anonim válasza:
Számomra kicsit furcsa, én nem tudom megérteni, hogy mi szükség van rá.
9/16 anonim válasza:
semmit, én is azzal alszom, és engem nem zavar, szerintem nincs ebben semmi különös :D
19L
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) a 7-es nagyon tetszett :D
2015. okt. 21. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!